F1 Tropheus İlangi high gloss La birlikte
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 15:52
Bizde merakla bekliyoruz bazı eksiklerimiz ladı onlarda gelmek üzere gelince tamamlanacak bakalım nasıl bir görüntümüz dekorumuz olacak 3D ye gelince kullanmadık gerek dymadık
Doğukan abim seninde emeğini arzunu yardımcı olman unutamam asla artık zamanı bekliyoz bitince hep beraberkarsısına gecip yorgunluk cayı ve güzel bir cay icicez elbet emegi gece herkese cokkkkkk tesekkür ediyorum TUNA AKVARYUM deniz abiye AKVERYEM den CEYLAN kardeşime ilker ustama kardeşime burak kardeşime doğukan abime serper kardeşime hakan aşkın abime herkese yardımlarından dolayı teşekkürlerimi borç bilirim
Doğukan abim seninde emeğini arzunu yardımcı olman unutamam asla artık zamanı bekliyoz bitince hep beraberkarsısına gecip yorgunluk cayı ve güzel bir cay icicez elbet emegi gece herkese cokkkkkk tesekkür ediyorum TUNA AKVARYUM deniz abiye AKVERYEM den CEYLAN kardeşime ilker ustama kardeşime burak kardeşime doğukan abime serper kardeşime hakan aşkın abime herkese yardımlarından dolayı teşekkürlerimi borç bilirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 13:38
Nedendir bilmiyorum ama balıklarınızın hepsi cok guzel fakat
kasakalewe benım daha cok hosuma gıdıyor resımlerdende masallah cok guzel oldukları bellı ... haddıme degıl ama eger 2 tank yapmassanız benım oyum
kasakalewe olur .
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2012 13:41
Şimdilik kasakaleweler daha çok canlı vve oturmuş durumda zaman geçince daha sağlıklı bir karar vericem daha 3 aylık olmadı balıklar ama bu kadar küçük olmalarına rağmen renkleri cok iyi durumdalar
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 15:35
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 19:29
Maşallah çok güzeller
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2012 11:03
MAŞALLAH....