Fil Kulak Lepistesler Hakkında.

dishekimi11Çevrim Dışı

İl: Giresun
dishekimi11Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 7 Saat 58 Dakika önce
90 litrelik bir akvaryumda 30'u yavru lepistes olmak üzere toplam 50 lepistes, vatoz ve çöpçü balığı besliyorum.
Akvaryumuma yeni fil kulak lepistesler dahil etmek istiyorum. Normal lepistesler ve fil kulak lepistesler rahatça aynı ortama uyum sağlayıp yaşayabilir mi?
Ürerlerse yavrular fil kulak olabilir mi veya nasıl yavrular elde ederim?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AguamentistÇevrim Dışı

İl: Bursa
AguamentistÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 7 Saat 36 Dakika önce
[QUOTE=dishekimi11]90 litrelik bir akvaryumda 30'u yavru lepistes olmak üzere toplam 50 lepistes, vatoz ve çöpçü balığı besliyorum.
Akvaryumuma yeni fil kulak lepistesler dahil etmek istiyorum. Normal lepistesler ve fil kulak lepistesler rahatça aynı ortama uyum sağlayıp yaşayabilir mi?
Ürerlerse yavrular fil kulak olabilir mi veya nasıl yavrular elde ederim?[/QUOTE]

Evet bir arada yaşayabilirler ama akvaryumdaki canlı sayınız fazla.
İlerleyen süreçlerde de artacağını baz alırsanız ya yeni akvaryum kurup sayıyı azaltmanız ya da akvaryum hacmini büyütmeniz gerekli.
"Normal lepistesler" ile fil kulak lepistesler çiftleştiğinde melezlenme olacağı için farklı renklerde yavru alırsınız ve az da olsa fil kulak çıkma olasılığı var tabi...

Ama sizin önceliğiniz canlı arttırmak değil azaltmak olmalı [:)][EDIT]Aguamentist,2024-11-29 13:24:48[/EDIT]

Beğenenler: [T]240932,Ehtiyar[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir