Fındığıma Neler Oluyor :(
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 16:34
Günlerdir yem yemiyor , yüzmüyor , hiç birşey yapmıyor sadece kuru bölgede öylece yatıyor.Suya bırakıyorum dibe çöküyor , yüzeceği zaman sağa sola çarpıyor.Sanki bacağını birisi tutuyorda hem ondan kaçıyor hemde bacağını ondan kurtarmaya çalışır gibi yüzüyor.Suya bıraktığım gibi dibe çöküyor ve öylece hareketsiz kalıyor Neden böyle oluyor sizce?
Akvaryumum da bu Ben nerde yanlış yaptım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 16:38
Filtre çalışıyorsa korkmuş olabilir. Benimki öyleydi, filtreyi kuru bölgenin altına koydum sorun çözüldü. ezgixxxxx 2007-12-30 19:32:52
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 16:39
Yok filtrelik bir durum değil.Daha ciddi gibi geliyor. Umarım öyle değildir
dimple_musty 2007-12-30 16:42:17
Bu da videosu
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 16:59
Yaa böyle kötü şeyleri söylemek hiç istemiyorum ama solunum yolları rahatsızlıklarının belirtileri bunlar Mustafa Forumda da araştırabilirsin akciğer enfeksiyonu, üşütme diye. Tam da rahata kavuşmuştu minik Fındık :( Doğru teşhis ve tedavi için mutlaka kaplumbağalar konusunda bilgili bir veterinere göstermek gerek. Çok çok geçmiş olsun..
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 17:01
Artık çok geç Pınar.Fındığım artık yok Az önce farkettim O beğenilmeyen akvaryumda 5 sene yaşadı ama bu akvaryumda 5 hafta anca yaşayabildi
dimple_musty 2007-12-30 17:06:55
Suyunu değiştireyim de bari büyüğünü kurtaralım
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 17:08
Bende...Teşekkür ederim herşey için..İlgili arkadaşlar başlığı kaldırabilirler artık.Bi önemi kalmadı nesi olduğunun... dimple_musty 2007-12-30 21:21:00
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2007 18:07
Sağolun..
İmparator aksine canavar.Ama Fındığı kaybedince durgunlaştı biraz.Onda bi sorun olacağını zannetmiyorum..En kısa zaman da yanına arkadaş temin etmem lazım.