Flower Horn Çeşitleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Geçenlerde low grade bir fh bireyi için Dovii kırması diye tartışma yapılıyordu, hayvan kırıla kırıla değişik bir şey olarak çıkmış ortaya yazık. Hobici olupta üretim yapıp flower horndan kimse ihya olmadı, nedir bu üretim merakı anlamadım, daha layıkıyla besleyemiyorsun (sözüm bir kişiye değil yanlış anlaşılmasın) üretmeye kalkıyorsun, nedir bu para hırsı anlamadım.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Geçenlerde low grade bir fh bireyi için Dovii kırması diye tartışma yapılıyordu, hayvan kırıla kırıla değişik bir şey olarak çıkmış ortaya yazık. Hobici olupta üretim yapıp flower horndan kimse ihya olmadı, nedir bu üretim merakı anlamadım, daha layıkıyla besleyemiyorsun (sözüm bir kişiye değil yanlış anlaşılmasın) üretmeye kalkıyorsun, nedir bu para hırsı anlamadım.
Son gelen "şampiyon kan" denilen balıklar üretilse anlarım. O zaman değerli balıkların esaslı yavruları yetiştirilebilir. Bir de sadece FH besleyip Türkiye'ye özel bir form-desen-renk vb oluşturup bir anlamda varyete çıkarılsa o zaman üretim anlam kazanır.
Geçenlerde low grade bir fh bireyi için Dovii kırması diye tartışma yapılıyordu, hayvan kırıla kırıla değişik bir şey olarak çıkmış ortaya yazık. Hobici olupta üretim yapıp flower horndan kimse ihya olmadı, nedir bu üretim merakı anlamadım, daha layıkıyla besleyemiyorsun (sözüm bir kişiye değil yanlış anlaşılmasın genel olarak farazen söylüyorum) üretmeye kalkıyorsun, nedir bu para hırsı anlamadım.