Flower Horn Çeşitleri
Sb midaslar konisunda irtibatı koparmayalım. Piyasa konusunda endişelenme uzun süredir balık satmak gibi bir düşüncem olmadı. Ürettiklerimi seçip kendim büyütmeyi tercih ediyorum.[/QUOTE]
Yazarken sadece seni kastederek yazmadım. Genel anlamda SB türleri ya da çaprazlamalar için de yazdım. Seni gayet iyi biliyorum. Hatta sb detaylarını önceki sene yüzyüze görüştüğümüzde söylemiştin. Bir şekilde sana özel olarak seçip ayırmaya çalışacağım.
Yine de kısa sürede alman gerekir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Abi işin en zor tarafı da oraya gelmek zaten :) Eskiden birkaç ayda bir geliyordum, şimdi 3 aylık kızım var bırakıp gelmem oldukça zorlaştı. Olmadı istanbula gelip giden bir arkadaşa rica ederim.
Resimdeki balıklar normal zz red dragon, çiçek çizgileri kalınlık olarak zayıf ama bütünlük olarak iyi. Resimde ortada çıkan balık bol incili olacak gibi geldi. Kalite olarak kötü balıklara benzemiyorlar ama üstün bir özelliklerini de göremedim.
Yem olarak Thai'ler için tavsiye edilen XO Starry (OCean Free) kullanmış olan var mı acaba? e-bay'den almayı planlıyorum da fikirlerinize ihtiyacım var Ayrıca bir de Sera Discus Color Blue da kullanan görmedim ama içerik ve renk hedefi düşünüldüğünde kullanılabilir gibi duruyor sanki...
Harika bir formu kısa zaman içinde almış :)
Elinde daha güzel hallerini kısa sürece göreceğiz gibime geliyor.
XO'nun yemlerini önümüzdeki ay satışa sürmeyi planlıyoruz.
İnşallah daha fazla gecikmez :)
Yem olarak Thai'ler için tavsiye edilen XO Starry (OCean Free) kullanmış olan var mı acaba? e-bay'den almayı planlıyorum da fikirlerinize ihtiyacım var Ayrıca bir de Sera Discus Color Blue da kullanan görmedim ama içerik ve renk hedefi düşünüldüğünde kullanılabilir gibi duruyor sanki...