Fo Kasakalewelerim yeni video eklendi sayfa (2) de
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 20:41
[QUOTE=kayserili_38] Yeni balıklarınız hayırlı olsun Bekir bey.Türünün en güzel örneklerinden.Sağlıkla bakmanız dileğimle.[/QUOTE] teşekkür ederim yalçın bey sizinkiler çok süperler son hallerini fotolasanız artık diyorum.....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 20:47
Maşallah Bekir'im sana yakışır güzellikte balıklar defalarca gören birisi olarak resimler herşeyi anlatamamış diyorum... Ve sağlıcakla sağlıklı balıklar diliyorum... Görüşmek üzere...
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 21:26
Balıklar Maşallah çok güzeller.Sağlıklı yaşamaları ve bol yavrulu günler görmenizi dilerim.Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 01:19
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xlk3p5_102-7977_animals[/VID]kasakalaweler kısa bir aradan sonra video ekledim umarım beğenirsiniz arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 01:27
[QUOTE=siyahbere]Zalımlar dehşet sacıyor maşallah kardeş[/QUOTE]teşekkür ederim taner eline sağlık hiç bir zaman emeğini esirgemedin ALLAH razı olsun herşey gönlünce olsun kardeşim saygılar selamlar..
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 01:32
MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 00:24
Herkesin sahip olmak isteyeceği balıklar.Yavrularınıda alanlar çok şanslı.Çünkü böyle güzel türler ender bulunabiliyor.Sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 21:23
Teşekkürederim Murat hocam işallah senin dibolarda sağlıklı büyürlerde bizlerde yavrularından sebebleniriz görüşmek üzere saygılar selamlar...
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 21:58
Maşşlalah bekir bey allah nazarlardan saklasın guzel tosuncuklar maşşallah dıyelım tekardan
beekır bey hemşeriyiz ınsallah bı gun tanısırız saglıklı günler diliyorum
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 23:27
Yasin kardeşim sen beni tanırsında galiba çıkaramadın benim oraya gelmiştin iyi düşün saygılar selamlar....
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 14:18
Maşallah abi.. Fonda güzel durmuş hani..