foai sibwesa
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam itibari ile 3e 4d bi koloni edindim. 15-16 cm civarlarında. Yakında resimlerini sizlerle paylaşacağım. Şimdiik rahatsız olmamaları açısından fotoğraflamadım. Tür hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. .
Saygılarımla.
[VID]http://www.izlesene.com/video/foai-sibwesa/2840445[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tulu Bey merhaba;
Selamlar;
Balıklarınız hayırlı olsun güle güle büyütün bol yavrulu günler dilerim uzun zaman bu türden bende besledim bende yavru aldım çok uğraştırdılar ama kerem bey ile çok fikir alışverişi yaşamışımdır murat bey ilede aynı şekilde bu balığa istediğini vermek gerekiyo ilk baştageniş kumluk alanlar kum yüksekliğiniz gerçekten çok az benim tankım 200*60*60 ve 10cm kum yüksekliği vardı baskın erkek istediği bölgeye bütün kumu yığdı cetvel ölçümü 33cm yüksekliğinde 40cm çapında güzel bir krater açarak görenleri mestetti herzaman erkeklerin birbirlerinin kraterinden kum çalmalarıda çok fazla yaşanır genelde ortdan ikiye bölmüşümdür tankımı ve iki erkekde birbilerinin bölgesine giremediler besleme olarak çok faklı bir tecrübeye sahibim hiç bitkisel beslemedim fakat sizede önermiycem nasıl alışırlarsa öyle gider çünkü protein verdim en ufak sorun yaşamadım tek sıkıntı yavrularda oluyo pul yem harici beslememek gerekiyo boğularak öldüklerine şahit oldum tankımda üreme hiç ekisk olmadı keşfetmek önemli bu hayvanları güzel bir besiye çekip 2 3 gün yem vermediğimde bütün dişilerim yumurtluyolardı bu önemli yemden kesmek gerçekten en doğru yöntem yumurta alan dişiyede yem göstermemek gerekiyo 50 60 tane yumurtayı yem için bırakması çok can sıkıyo tecrübeli olsada durum aynı avuç avuç yem atsamda doyuramadım bu hayvanları ben :)su değerleriniz ayarında olmalı yaşamsal seviyee temiz ayrıca sert suyu severler kimyevi kullanmadım hiçbirzaman tekrar hayırlı olsun merak ettiğiniz konularda devam ederiz saygılar. .