Foailerimden bir kaç kare
Öncelikle herkese selamlar
Çetin bey sizi böyle güzel bi akvaryum yaptığınız için tebrik ediyorum.Gerçekten hayranlıkla izleniyor. Forumda 2 sene ye yakın zamandır konusulduğuna göre hislerimi coğu insan paylaşıyor.
Bu site sayesinde bende akvaryumuma biseyler katmak icin heveslendim bu yüzden size bikac sorum olacak.Vakit ayırıp cevap verebilirseniz cok mutlu olurum.
Kafama takılan ilk soru fonda kullandığınız katlar; bunların üzerinde kum görüyorum acaba sadece strafor; üzerine gelen kum çakıl vs gibi maddelerin ağırlığını taşıyabiliyormu yoksa strafora icten destek gelen bi madde kullandınız mı? Uufak bi akvaryum icin benzer bir kat kademesi yapmayı düşünüyorum önerilerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum.
Emeğinize elinize sağlık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba,
Çetin Bey;
Çizmiş olduğunuz tablo harika olmuş.Bir sanat şaheseri üretmişsiniz; inanın sizi ayakta alkışlıyorum.Gönlünüze ellerinize sağlık efendim. Saygılar sunuyorum.Başarılarınızın devamını temenni ediyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Murat Bey,
Nazik iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Sağolun.
Bu akvaryumdan almış olduğum en büyük zevk, dostlarımla karşısında otururken, içilen çaylar eşliğinde yaptığımız hoş sohbetler.
İbrahim Bey,
Çok teşekkür ederim. Bakmayınız böyle güzel durduğuna şimdi yapacak olsam değiştireceğim daha o kadar şey varki...
Ne yazık ki bu tankı yaparken zamanla ilgili çok ciddi sıkıntılarımız vardı...
Ne mutlu banaki bunu yaparken dostlar yetişti...
Metin Bey,
Tesbitiniz gerçektende doğru. Burada bu kalabalık tankta koymuş olduğum tüm balıklardan yavru almaya başladım. (Eski tanklarım 130x 50x50 idi (2 adet) + 100 x 40 x 70h vardı.)
Leleupiler, Brevisler, J. Leptosoma Kitumbalar, Foailer hemen hepsi yavruladılar.
Yaklaşık 2 ay kadar önce eski komşumun bakmak istemediği Calvuslar bana kalınca onlarda şimdi yumurtadalar.
Erdinç Bey,
Çok teşekkür ederim. Sağolunuz. Derlerki kişi kalbinden geçeni nasıl görmek isterse öyle görürmüş.
Sağolunuz.
Uğur Bey,
Çok sağolun. Onore ettiniz.
Teşekkür ederim.
Biraz sistem hakkında bilgi vermek gerekecek:
Sump (Eski Hali,yenisini çekince onlarıda buraya nakledeceğim. Materyallerimizin yerlerinde bir takım değişiklikler,eklemeler oluştu..):
Leleupimiz yuva hazırlığındayken, öndeki Foai dişimizin ağzı dolu :
Eski halinden bir kare daha ekleyelim. (O zaman ışık sistemi ve kayalar farklıydı.)
Bu arada fotoğraf makinasından pek anlamadığım için pek net değil kusura bakmayınız.
Burada da Kitumbamız dişisini tavlamaya çalışırken
Umarım zevkli izlenimler sunabilmişimdir.
Saygılarımla,
[/QUOTE]
Benim en çok kızdığım şeylerden biride ucu açık olumsuz yorum, görüş, eleştiridir. Madem yanlış, madem olmuyor. Neden yanlış, neden olmuyor, doğrusu nedir? Böyle yapmanın artısı nedir, eksisi nedir?
Sadece yanlış demekle yanlış olanı düzeltmiş mi oluyorsunuz?
Benim en çok kızdığım şeylerden biride ucu açık olumsuz yorum, görüş, eleştiridir. Madem yanlış, madem olmuyor. Neden yanlış, neden olmuyor, doğrusu nedir? Böyle yapmanın artısı nedir, eksisi nedir?
Sadece yanlış demekle yanlış olanı düzeltmiş mi oluyorsunuz?
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Çetin abi bir çok sayfayı okudum ama yemleden hiç bahsedilmiyor belkide ben gözden kaçırmışım balıklara ne gibi yemler kullanıyorsun foaler tamamen otçulmu bilgi verirsen çok sevinirm.
Saygılar...