Sonunda Oldu
Sonunda uzun bekleyeşimin meyvesini aldım. Çok uzun zamandır ilk defa pazar günü evdeydim ve akvaryumların bakımını yapayım dedim. Düzenlemerimi bitirdikten sonra da frontosamın erkeğini değiştireyim ve gözlerime inanamadım.
Erkeği suya bırakır bırakmaz dişim hemen onun yanına gitti hemen oracıkta 25-30 adetyumurtayı bıraktı. 5 dakika boyunca yumurtalar orada beklerken erkek te kendini toplamaya başladı. Bu sırada vatozum hemen işe koyulmaya başlayınca, müdahale etmeyi düşündüm ama rahatsız olup işi yarıda bırakmamaları için karışmadım. Bu sırada zaten dişi dersini verip uzaklaştırdı eşkiyayı. Erkek te kendine gelince 20 dakikalık dans başladı ve ben dahil herkes mutlu oldu.
Umarım bir tane de olsa yavru çıkar da ben de gözüm açık gitmem.
Darısı herkesin başına.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir tane değil umarım birçok yavrunuz olur.Bende aynı olayı yaşamayı çok istiyorum.Şimdiden hayırlı olsun ,sizin adınıza çok sevindim
Teşekkür ederim Birhan ve Toygun bey. Ben de burada diğer arkadaşlar için buruk bir sevinç yaşayıp umarım benim de olacak diyordum. Sonunda oldu. İnşallah darısı başınıza.
Saygılar.
Tebrikler.Frontosadan yavru alma kolay iş değildir.Siz bunu başardınız.İnşallah kaybınız olmaz... |
Evet eşkiya bana komplo yapmaya kalktı ama yemedim.
Hasan bey, sağolun geçen sefer yumurtlamaları için dua ettiğinizi de unutmadım. Minnettarım.
Saygılar.
Ofise geçince size çiftleşmnin küçük bir videosunu yükleyeceğim ama ışığı sevmedikleri için sadec yumurtaları görebileceksiniz.
Tekrar teşekkür ederim
Birileride bana duaa etsin bende hala bekliyorum
Tebrikler sizde zoru aşmışsınız.
Anlatılmaz bir duygudur balıklardan yavru almak. İnsanın içi kıpır kıpır olur. Şimdide yavruların büyüdüğünü görmek heyecan verecektir.
Saygılarımla...