Salatalık salınım yaparmı???
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 21:19
Arkadaşlar salatalık salınım yaparmı ve yaparsa yapmaması için ne yapmalıyım .. ? BULMACA GİBİ oldu .. (bu konuyu yazacak yer bulamadım oyüzden buraya yazdım )
Şimdiden teşekkürler..
Saygılarımla..
Şimdiden teşekkürler..
Saygılarımla..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 21:47
hocam cüce vatozlar için atıyosan at bişeycik olmaz.:D
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 22:46
Ama akşam bıraktığınız salatalığın sabah kalan parçalarını almanızda fayda var. Bir süre sonra suyu bozuyor çünkü... Tankın boyutuna göre de değişir tabi.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 23:06
Akşam koymak mı daha iyi olur yoksa sabah mı? Çünkü sabah benim sarı prenseslerle avratuslarda sürekli ısırık alıyolar...
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 23:08
Salatalığın salınım yapması da bir garip olmuş Şaka bir yana salatalık uzun süre akvaryumda kalmadığı sürece pek sorun yaratmayacaktır. Balığınızın ilgisi azaldıktan sonra çıkarmakta fayda var. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2006 23:19
[QUOTE=wolvo]
Akşam koymak mı daha iyi olur yoksa sabah mı? Çünkü sabah benim sarı prenseslerle avratuslarda sürekli ısırık alıyolar...
[/QUOTE]
Ben akşam koyuyorum. Bir yerde okumuştum akşam koyulması gerektiği. Dediğiniz gibi diğer balıklardan vatoza fırsat kalmıyor yoksa
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2006 01:47
Ben salatalıktan ufak bir parçayı ipe bağlıyarak geceden bırakıyorum,sabaha sadece kabuğu kalıyor,onuda iple çekip rahatça çıkarabiliyorum.
memox 2006-10-22 1:47:51