Japondan Yumurta Almak İçin
Arkadaşlar japonlarımın yumurtlaması için,bu surenın kısalması icin ne yapmak gerek onerilerinizi bekliyorum.Saygılar. |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşların dediği gibi önce balığın keyfi yerinde olacak, düzenli yemleme,vitamin desteği ve su değişimi işe yarayacaktır.
İyi şanslar...
sana tavsiyem yavru alabilmen için çok yüksek kaliteli yem yedirmen balığına.örneğin tetra discus,tubifex kurutulmuş kurt.sistemli olarak hiç aksatmadan dediklerimi uygularsan çok basit yavru alırsın.sana bir aylık plan vericem onu 1 ay boyunca uygula
1)ilk önce ısıyı sabit tutucaksın26-27 derece
2)az miktarda düzenli olarak haftada bir kez suyun %15ini değiştireceksin.dip temizliği yaparak.koyacağın su mutlaka dinlenmiş olsun(48 saat) vede akvaryumun içine elini sokma.
3)sabahları az miktarda haşlanmış karides(küçük parçalar halinde),öğlen haşlanmış ıspanak, akşamları tubifex kurutulmuş kurt. Ama bunların yanı sıra kaliteli iç veya dış motora sahip olman lazım.filitrasyon çok önemli.ve oksijen miktarı.
4)bu dediklerimi 3 hafta hiç aksatmadan yapıcaksın.4.haftanın başından itibaren japonlara canlı kurt vereceksin.1hafta gene düzenli olarak sabah az miktarda öğlen sadece haşlanmış ıspanak, akşam az miktarda canlı kurt.
Benim yaptığım bir yöntem her ay dzenli olarak balıklarımdam yavru alıyordum.artık japon beslemiyorum sıkıldım frontosa gibi daha değerli türler besliyorum.damızlık japon balığı çiftimi tanesi 250ytlden 500ytl ye sattım sattığım kişi havada kaptı balıkları(balıkların cinsi altınbaştı)
bana msn adresinden ulaşabilirsin izmirli_198400@hotmail.com
Benim yaptığım bir yöntem her ay dzenli olarak balıklarımdam yavru alıyordum.artık japon beslemiyorum sıkıldım frontosa gibi daha değerli türler besliyorum.damızlık japon balığı çiftimi tanesi 250ytlden 500ytl ye sattım sattığım kişi havada kaptı balıkları(balıkların cinsi altınbaştı)
[/QUOTE]
Kemal Bey ya siz sıfırları yanlış yazdınız yada gerçekten bu fiyata alan adam çok zenginmiş...
sattığım kişi akvaryum delisiydi diyebilirim1.5 tona yakın akvaryumuna aldı o balıkları.ve balıklardan her yavru alışında bana mail atıyor. ve şu anda 2 bine yakın yavrusu varmış.ben abartmıyorum.ama sizin yerinizde bende olsam bende inanmam.balıklarımı özel olarak çekostovakyadan getirtmiştim.10cm balığa 60 milyon vermiştim. Şimdi frontosa besliyorum.umarım bunlardanda olumlu sonuçlar alırım
HERKESE SAĞLIKLI BALIKLAR