3 cmlik Anne S.Prenses
Saygı değer arakdaşlarım konu sapmasın başka yerlere 3 cm lik bi s.p miz benim değimimle hamile kalmış onun yavrularını konuşmak lazım Yiğit bey yavrular nasıl iyimi doğum yaptımı iyiler dimi ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba, balığınızı kusturacak mısınız?Eğer kusturacaksanız kaç yavru aldığınızı da söylerseniz sevinirim, merak ediyorum.Çünkü benimki de 4-4,5 cm'ken yavruladı:16 tane çıkdı, biri öldü.
Burak bey başınız saolasun Ama ilk sayfada yazmış yiğit bey kusturma yöntemi kullanmicam deimş ama gerçekten bende merakla bekliyorum Yavruların ne durumda olduğunu
Arkadaşlar konuyu bölmek istemem ama sayın "Matt" ve "DayWalker" arkadaşımıza teşekkür etmeden geçemiyeceğim lütfen beni kimse yanlış anlamasın bu mesajı yazmamın nedeni sadece bu iki arkadaşımıza teşekkür etmek benim ne demek istediğimi anlayıp açıklayıcı yorumlar yaparak destek oldukları için çok teşekkür ederim.
Saygılar, sevgiler...
[QUOTE=yigit tok]daywalker daha temin konu burda bitsin dedim [/QUOTE]
yiğit tok temin değil demin :D:D:D kuzenime saygılar
turkay törkey
Herkese merhabalar...
Tatilde olmam sebebiyle 7 gündür balıklarımdan ayrıyım. Kendilerine yem veren var ama balıgı kusturtucak yada özel ilgilencek kimse yok.
Evime dönünce ilk yapıcagım balığın yavruları tükürüp,tükürmedigine bakmak. Tükürmediyse Kusturmayı deniyebilirim...
Saygılarımla ...
[QUOTE=tayfun2607]merahaba Yiğit bey:balıklarınıza ne tür yem veriyorsunuz [/QUOTE]
Balıklarımı artemia,pul yem,tetra bits ile besliyorum.
Arkadaşlar Tatilden geç dönmem nedeniyle balıgımı kusturup yavruları alamadım. Kendi tükürmüş ve diger balıklar tarafından yavrular yenmiş malesef.
Şuanda başka bir 4.5 cm'lik balıgım yavru almış durumda.Sevindirici haberde bu...
Fakat Yer darlığı sebebiyle bu süper damızlık mini anneleri satıcam müsait oldugumda. :(