Fosil kayanın tarihi ve önemi !!!
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 11:40
Sadece bu konuyla bile zaten bir çok kişinin fosil kaya kullanmından vazgeçeceğine eminim ama önemli olan daha önce de bahsedildiği gibi kamyonlarla alıp götürenlere bir çözüm bulunması gerek bu tarz tarihi değerler ya da oluşumu çok uzun yıllar alan değerlere alan ya da satanlara cezai işlem uygulanması gerek bir nevi tarihi eser olmuş oluyor.
alpino24 2011-05-13 11:42:58
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 17:20
Gökhan bey bilgilendirme için teşekkürler, sizin sayenizde bir şey daha öğrenmiş olduk ve duyarlı insanlar syesinde doğaya daha az zarar vermiş oluruzu.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 06:52
Gökhan kardeş bilgilendirme için çok teşekkürler biz bilinçsiz olarak bu taşlardan aldık gerçi şu anda kullanmıyoruz ama yinede üzüldüm inasanın maddi manevi kültürel değerlerine sahip çıkıp koruması bizden sonraki nesillere en büyük armağandır tekrar teşekkürler
emin07 2011-05-14 06:53:53
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 07:52
İnşallah arkadaşlar, zararın neresinden dönülürse kardır. Taşımız, toprağımız, doğal kaynaklarımız bizim için çok önemli.
Gökhan, gerçekte olmasada sanal alemde sana hemen tshirt hazırladım.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 10:32
Bahtiyar abi beni çok mutlu ettin sağolasın a4 e çıkarıp üstüme yapıştıracağım
Bu arada foil kayaya muadil olarak gnays kaya kullanabilirsiniz arkadaşlar hemde fosilin 3/1 fiyatına ankaradan isteyen arkadaşlara nerden bulabilecekleri konusunda yardımcı olurum benim selamımı söylemeleri yeter.
Bu arada foil kayaya muadil olarak gnays kaya kullanabilirsiniz arkadaşlar hemde fosilin 3/1 fiyatına ankaradan isteyen arkadaşlara nerden bulabilecekleri konusunda yardımcı olurum benim selamımı söylemeleri yeter.