Frontosa Akvaryumum
rıdvan bey bütün tanıtımlara mutlaka olumsuz bir eleştiri yapmanız gereklimi. akvaryum çok güzel biraz küçük olabilir ama balıklarda gerçekten çok güzel... |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1- Akvaryum o balıklara çok küçük
2- Tür tercihinde hata
3- Bence yazık o balıklara...
[/QUOTE]
rıdvan bey resimlere bakarken zahmet edip yazdıklarımıda okusaydınız,akvaryumun balıklara küçük geldiğini ve bu yüzden satış forumunda satışa konduğunu görürdünüz.sağlıklı balıklar.
[QUOTE=M.CANAN]Sianan bey bu frontosalar ne kadar zamanda bu hale geldi.birde bu iç filtre yeterli oluyormu.sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
16 veya 17 ayda bu hale geldiler.kullandığım iç filitre sadece süngerden oluşmuyor.dış filitre gibi.5 gözden oluşuyor.200 litrelik bir akvaryumu gayet iyi temizliyor.
Aynen benimde, beslemek istediğim balık türleri bir arada 300 lt de 15 adet frontoza 15 adet çeşitli renklerde prenses koymayı düşünüyorum tabi hepsi max 2-3-4 cm boylarında olacak tetra 1200 dış filtre ve iyi bakım ve yemleme ile umarım sorunsuz yaşar ve büyürler.
2006 :) bu balıklar emekli olmuştur çoktan piyasada bu balıkların torunları dolaşıyordur tabi yavru verebildilerse :)
Ufak olanlar f1 mpimbwe o yüzden eleme yapmak için zaman geçmesini bekliyorum.Kararsız kaldığım balıklar var aralarında. Bende 5-6 adet bırakmayı planlıyorum.