frontosa blue zaire hakkında
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:11
Blue zaire moba ve kapamba arasındaki fark nedir?Renk ve gösteriş bakımından hangisi daha iyidir.Bilgi verebilirmisiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:25
http://www.akvaryum.com/makale.asp?alt_kat=1129&id=12 Tabiki moba her bakımdan diğerlerinden üstündür.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:37
Kerim bey makaleyi öncedende okumuştum ama genede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Peki fiyatları nelerdir.Akvaryumcunun biri bana 3,4cmlik mobayı 35ytl ye getirtebileceğini söyledi fiyat uygunmu sizce.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:44
[QUOTE=*_challenger_*]
Kerim bey makaleyi öncedende okumuştum ama genede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Peki fiyatları nelerdir.Akvaryumcunun biri bana 3,4cmlik mobayı 35ytl ye getirtebileceğini söyledi fiyat uygunmu sizce.
[/QUOTE]35 ytl fiyat uygun ama bu fiyata daha önce hiç duymadım.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:55
3-4 cm moba ya 35 ytl fiyat verdiyseler ,ben ordan 30 tane kadar alırım. Mümkün değil kesin moba değildir. 100 ytl den başlar 125 ytl aquacenter'da F1 olarak bulmanız mevcut.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2008 18:59
Akvaryumcu msn den resimlerini gönderecek resimleri aldığımda forumada koyacam kesin mobamı değilmi diye.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 00:26
O fiyata mümkün değil! Mobalar en aşağı 100 YTL'den başlar.
Moba ve Kapampa arasındaki farklara gelince:
Mobalar, Kapampalardan daha koyu mavi oluyorlar. Kapampalar açık mavi olur. Mobaların yüzlerindeki maske çok bellidir, Kapampalarda ise maske hafif silikçedir. Mobalar, Kapampalardan daha pahalıdır.
Sağlıklı balıklar, saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 02:05
Hiçbir akvaryumcu b.z. mobayı 35YTL ye satmaz.Ne derlerse desinler inanmayın.3-4cm lik mobayı bırakın 35YTL ye, 70YTL ye satsa zaten kapış kapış gider.