Frontosa Blue Zaire Kapamba ( Mehmet SAĞLAM )
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 18:10
Fotoğraf: Boyut (cm):180*60*55h + 120*50*40h Sump
Kapasite (litre):834 Lt
Canlılar: 1 Erkek 4 Dişi Blue Zaire Kapamba
Malzemeler: Jager 300w ısıtıcı + Eheim 3000 kafa motoru
Akvaryum Bakımı: Ayda bir %15 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Dainichi xl pro 3 mm - Dainichi ultima kril 3mm + Dainichi Color fx + nls Thera a+
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Sadece Kaya Tuzu.blueaort 2012-02-11 10:49:26
30+ Alfa Kapamba Erkeğim.
Dişilerimden bir kaçı
Yemlenirken.
Kapasite (litre):834 Lt
Canlılar: 1 Erkek 4 Dişi Blue Zaire Kapamba
Malzemeler: Jager 300w ısıtıcı + Eheim 3000 kafa motoru
Akvaryum Bakımı: Ayda bir %15 su değişimi.
Kullanılan Yemler:Dainichi xl pro 3 mm - Dainichi ultima kril 3mm + Dainichi Color fx + nls Thera a+
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Sadece Kaya Tuzu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 18:58
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 21:26
[QUOTE=katakumpe]Mehmey bey;
Balıklarınız çok muazzam güzellikte,Allah ağız tadıyla beslemeyi nasip etsin.
[/QUOTE]
Balıklarınız çok muazzam güzellikte,Allah ağız tadıyla beslemeyi nasip etsin.
[/QUOTE]
Tşk ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 22:41
Mehmet selamlar...Balıkların gerçekten muhteşemler...MAŞALLAH...Sağlıkla bakman ve bol bol yavru alman dileğiyle...Müsait olduğun bir zaman da gelip çayını içmek isterim...Selametle... diablo3520 2012-01-30 22:41:52
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 00:41
Erkek frontazanız maşallah dikkatimi çekti çok güzel görünüyor.Yalnız ayda bir %15 su değişimi az gibi geldi bana.Siz ne dersiniz.Sağlıklıcakla kalın.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2012 16:24
[QUOTE=diablo3520] Mehmet selamlar...Balıkların gerçekten muhteşemler...MAŞALLAH...Sağlıkla bakman ve bol bol yavru alman dileğiyle...Müsait olduğun bir zaman da gelip çayını içmek isterim...Selametle... [/QUOTE]
[QUOTE=inatci37]Bayılıyorum böyle frontasalara,artık forumlarda az rastlanır oldu.Umarım yakında bu türü bende edineceğim.
[QUOTE=crestor]Erkek frontazanız maşallah dikkatimi çekti çok güzel görünüyor.Yalnız ayda bir %15 su değişimi az gibi geldi bana.Siz ne dersiniz.Sağlıklıcakla kalın.[/QUOTE]
[QUOTE=a.burak]Maşallah harikalar inşallah böyle sağlıklı ve güzel görünümleriyle devam ederler. [/QUOTE]
Bahri kardeşim başım üstüne he zaman beklerim tüm dostlara kapımız her zaman açıktır çaydan kahveden çok ne var :)
[QUOTE=inatci37]Bayılıyorum böyle frontasalara,artık forumlarda az rastlanır oldu.Umarım yakında bu türü bende edineceğim.
Saygılar...
[/QUOTE]
Kesinlikle tavsiye ederim bu balıkları ilgiile yetiştirdiğinizde inanına kedi köpeği kuşu aratmayacak balıklardır elden yem yer ve elinizi suya soktuğunuzda size kendilerini sevdirirler.
[QUOTE=crestor]Erkek frontazanız maşallah dikkatimi çekti çok güzel görünüyor.Yalnız ayda bir %15 su değişimi az gibi geldi bana.Siz ne dersiniz.Sağlıklıcakla kalın.[/QUOTE]
Su değişimi konusunda forumda sadece tropheus tanıtımları olduğundan tanıtımlarda hep haftada bir yazar bunlar frontosa haftada 3 kez birer öğün yem yer suyuda çok az kirletirler bundan dolayı dip çekimi ve su değişimi derdi yoktur tabiki sump sisteminin olmasıda avantajdır bu balıklar kolay kolay ölmez ve hastalanmazlar özellikle tropheus gibi zahmetli bir türden sonra inanın tatil keyfi vericeklerdir.
[QUOTE=a.burak]Maşallah harikalar inşallah böyle sağlıklı ve güzel görünümleriyle devam ederler. [/QUOTE]
Ali bey siz ve tüm arkadaşlarımın iyi dilekleri için tşkler çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 16:46
Allah nazardan saklasın. Harikalar
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2012 17:32
Selam,
Mehmet geçmişte kötü bir anı yaşamış olsak da geçmiş geçmiştir diye düşünüyorum. Bu balıkları sunduğun için gerçekten tebrikler ilk kez alt yüzgeç uzuvları bu kadar uzun Frontoza gördüm renklerde harika iyi bakılmış olduğu her hallerinden belli.
Umarım sağlıklı şekilde büyümeye devam ederler.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 21:09
Tüm iyi dilekleriniz için tşkler malesef bugün iş yerime gittiğimde alfa erkeğim fizik kurallarına aykırı bir şekilde üstü kapalı tankdan atlamış çırpına çırpına 2-3 metre mesafa yol almış ve orda ölmüş çok üzücü bir tablo ama yapcak bişey yok Rabbime hamd olsun. Beta erkeğim ile yola devam edicez...
[QUOTE=Tropheus]Selam,
[QUOTE=Tropheus]Selam,
Mehmet geçmişte kötü bir anı yaşamış olsak da geçmiş geçmiştir diye düşünüyorum. Bu balıkları sunduğun için gerçekten tebrikler ilk kez alt yüzgeç uzuvları bu kadar uzun Frontoza gördüm renklerde harika iyi bakılmış olduğu her hallerinden belli.
Umarım sağlıklı şekilde büyümeye devam ederler.
Saygılar...
[/QUOTE]
Aleyküm Selam Burak..
Yazdıklarını okuduğumda biran acaba kan davasımı vardıda benmi unuttum diye düşündüm bir an ben bu hobide yediğim kazığın haddi hesabını yok çok şükür hiç kimseye alınmadım sana da 1 balık dişi değilde erkek çıktı diye darılmam saygılar
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2012 21:22
Mehmet bey maşallah balıklarınız mükemmeller... Ne zamandır sizdeler? ve kaç cm. iken aldınız balıkları? Frontosa merakım yok fakat sizin balıklarınız gerçekten heveslendiriyor insanı.. Güle güle sağlıkla bakın...