Frontosa Blue Zaire Mikula Bilgilendirme
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 03:59
Internette dolaşırken rastladigim bir video. Türünün güzel örneği balıklar. Burundi yi görmezden gelin. :)
Özellikle mikula nın vücut formuna dikkat. Böyle böyle göz aşinalığı oluşur insanda ve zamanla moba ile diğer blue zaire turlerini daha 3. Saniyede ayıracak duruma gelir. Moba ile Mikula arasindaki en belirgin fark, beyaz bant tan ziyade vucut formudur. Beyqz bant farki degisken isikta insani yaniltabilir. Ancak vucut formu isigin yaniltmasindan uzaktir.
Iyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=NKLPPyR6WEw&feature=youtube_gdata_player
Özellikle mikula nın vücut formuna dikkat. Böyle böyle göz aşinalığı oluşur insanda ve zamanla moba ile diğer blue zaire turlerini daha 3. Saniyede ayıracak duruma gelir. Moba ile Mikula arasindaki en belirgin fark, beyaz bant tan ziyade vucut formudur. Beyqz bant farki degisken isikta insani yaniltabilir. Ancak vucut formu isigin yaniltmasindan uzaktir.
Iyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=NKLPPyR6WEw&feature=youtube_gdata_player
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 09:09
Balıklar muhteşem göksel bey. Renk konusunda dediklerinize katılıyorum. Akvaryumda Işık tertibatı iyi değilse karanlık kalan yerler olabiliyor ve buda renklerde yanıltma olabiliyor. Ama diğer etkenlerden vücut her zaman etkili olmuştur.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2013 12:14
Video benim baliklarima ait degil. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece mikula hakkinda bilgilendirme yapabilmek adina eklenmiştir.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2013 14:45
Mikula hakkında fazla bir bilgi yok zaten. Geçen gün araştırmak istedim fakat kayda değer bir bilgi bulamadım malesef.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 16:31
Hayırlı Bayramlar herkese,NET AKVARYUM 2013-08-10 16:31:36
Sayın Göksel bey'e teşekkür ederim. Bizi birçok konuda aydınlattı ve bunu da gerçek bir Beyefendi gibi yaptı.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2014 01:17
Göksel beyi eskiden beri iyi tanırım,birçok alışverişimde olmuştur ki,akvarist uzmanlığının yanısıra bilahare bilgilendirmede ve ticarette sıddık bir insandır.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 11:51