frontosa blue zaire moba yavrularım
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 19:06
Uzun zamandır frontosa nın bu türünü beslemek istiyordum ve yaklaşık olarak 3 aydir beslemekte oldugum frontosa blue zaire moba yavrularımı sizlerle paylaşmak istedim bu balıkları edinmemde bana yardımcı olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 19:59
Hayırlı olsun Emrah Bey, arka fon siyah olduğunda uzak çekimlerde balıkları detaylı göremedim ama yakın çekim olanlarda balıklar çok güzel görünüyor.
Ben de 3 cm iken İzmir'den 10 adet moba almıştım, şu an mobalarım 20 aylık oldular. Darısı sizin başınıza.
Umarım kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz, yavrularını da görmek nasip olur.
Ben de 3 cm iken İzmir'den 10 adet moba almıştım, şu an mobalarım 20 aylık oldular. Darısı sizin başınıza.
Umarım kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz, yavrularını da görmek nasip olur.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 20:14
Emrah. Bu boyda bile moba ya has küt vücut formu balıklarda oluşmaya başlamış. Böyle giderse büyüdüklerinde hep karşılaşılan F0, F1 renk biçim farkı olmayacak diye düşünüyorum.
Özenli bilinçli bakımından ötürü tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 10:02
[QUOTE=murathan]Hayırlı olsun Emrah Bey, arka fon siyah olduğunda uzak çekimlerde balıkları detaylı göremedim ama yakın çekim olanlarda balıklar çok güzel görünüyor.
Umarım kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz, yavrularını da görmek nasip olur.[/QUOTE]
Umarım kayıpsız bir şekilde büyütürsünüz, yavrularını da görmek nasip olur.[/QUOTE]
Teşekkür ederim murat bey saol un inşallah hep beraber göruruz yavrularını bu arada bende balıkları izmirden aldım. :)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 22:02
Maşallah...Mobalarızın sağlığı ve renkleri mükemmel...Selametle...
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 22:24
Maaşallah balılarınız çok sağlıklı görünüyor inşallah kayıpsız büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 00:40
Emrah güle güle büyüt kardeşim resimlerin çok güzel arada bir ugrada bizimkileride çekelim.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 23:11
herkese ayrı ayrı teşekkürler begenmenize sevindim özellikle lütfullah abinin dedigi gibi tanganyikanın kralı inşallah yavrularınıda göruruz F1 balıgı akvaryum ortamında buyutmek ve moba kriterlerini taşımasını saglamak cok zor inşallah bunu başarıcaz amacımız F1 in F0 dan farksız bir şekilde akvaryum ortamında buyumesi .
Ayhan abi ne demek ne zaman istersen bir telefonuna bakar abi gelirmisin degil emrah gel diceksin ben gelicem abi. sen iste ben sana resimi cekmeyi bırak resimlerini elimle cizerim.