Frontosa Blue Zaire Mobalarım
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2010 18:16
Erkan kardeşimizin balıkları gerçekten harika, 2 nci batın yavruları kendisinden aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Emin olun yavrular fotoğraflarda görünenden kat ve kat daha güzeller.
Daha ücretini bile almadan balıkları Erzincan'a uçakla aktarmalı bir şekilde binbir zahmetle gönderdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler Erkan ...
Daha ücretini bile almadan balıkları Erzincan'a uçakla aktarmalı bir şekilde binbir zahmetle gönderdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkürler Erkan ...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2010 00:45
[QUOTE=murathan] Erkan kardeşimizin balıkları gerçekten harika, 2 nci batın yavruları kendisinden aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Emin olun yavrular fotoğraflarda görünenden kat ve kat daha güzeller.
Teşekkürler Erkan ...
[/QUOTE]
Merhaba Murat Bey;
Memnun olmanıza gerçekten çok sevindim. İnanın yavruların sizin gibi bu hobiye gerçekten gönül vermiş bir dosta sağ salim gelmiş olmasına çok sevindim. İnşallah zamanı geldiğinde torunlarıda göreceğiz.
Teşekkürler Erkan ...
[/QUOTE]
Merhaba Murat Bey;
Memnun olmanıza gerçekten çok sevindim. İnanın yavruların sizin gibi bu hobiye gerçekten gönül vermiş bir dosta sağ salim gelmiş olmasına çok sevindim. İnşallah zamanı geldiğinde torunlarıda göreceğiz.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 12:43
Erkan beyin 11.02.2010 da resimlerini koyduğu son yavruların şimdiki hali. Yaklaşık 15 aylık oldular. Daha önce de dediğim gibi, daha ücretini bile almadan bu yavruları bana ayırıp, Erzincana bin bir zorlukla yollayan Erkan beye tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Erkan bey nasip olursa torunlarını da göreceksiniz :=)
murathan 2011-05-19 12:51:31
Erkan bey nasip olursa torunlarını da göreceksiniz :=)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 17:35
Böyle uzun aradan sonra foto ekleniyor ya , balıklar büyümüş ve muhteşem olmuşlar , çok hoşuma gidiyor, allah nazardan saklasın sabrınızın karşılığını bol bol yavru alarak alırsınız inşallah, müthiş görünüyorlar , maaşallah , maaşallah.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2011 10:58
Öncelikle balıklara kocaman bir maşallah demek istiyorum. En son gördüğümde ufacıklardı şimdi damızlık adayı olmuşlar. Sabrınızı da takdir etmemek elde değil.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2012 21:51
Maşallah Allah nazardan saklasın. Böyle balıklarınız olduğu için kendinizi çok şanslı hissetmelisiniz. =)