FRONTOSA BRUNDİ TANKIM yeni video sayfa 6 da
Boyut (cm):
Kapasite (litre): 480 Litre
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Son bi kaç haftadır forumda açılan frontosalarla ilgili konular beni fazlasıyla memnun etti.Forumdaki tropheus çılgınlığı yüzünden neredeyse kalvus,lelupi,leptosama vs. gibi unutulmakta olan frontosaya tekrar talep olması tekrar severlerinin ortaya çıkması sevindirdi beni o gazlada konuyu açtım.Balıklarımı 4 Kasım 2006 da ATA akvaryumdan aldığımda 20 adet ve 2 cm diler.İlk 3 ay içinde 2 sini kaybettim.Kalanları zaiyat vermeden büyüttüm.Daha sonra forumdaki bazı arkadaşlarla dişi,erkek ve dişili erkekli olmak üzere takas ve para yoluyla vererek kolonimi 1 E 5 D olarak kurdum.Ama geçen hafta 1 dişi frontosam küple kaya arasına sıkışıp can vermiş şu an 1 e 4 d olarak akvaryumumda yaşıyorlar ve az önce gene bir dişim yumurta almış.Şu an her ay yaklaşık 70 80 yavru veren güzel bi kolonim var.Bu 4 yıllık süreçte çok şey öğrenip çok şey paylaştığım akvaryum com ailesi ile balıklarımın ve tankımın resimlerini paylaşmak istedim.Neyse şimdi fotolar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben şahsen tanıyorum sizden iyi olmasın çok iyi birisi forum sayesinde tanıştık ve gayet samimi olduk umarın sizinlede bi gün şahsen tanışma şerefine nail olurum.Yavrulara gelince çok şükür 1 tane bile kayıp vermeden büyüttüm.Az önce bir dişim gene yumurta almıştı fotosunu çekebilirsem ekleyeyim tankın genel görünümünüde çekmeye çalışayım müsadenizle geliyorum hemen
Bence dişiyi korkutmayın bırakın yumurtalarını sakin sakin çevire dursun .
Ergün abi balıkları büyük görünce akvaryum küçük gibi geldi birden.