Frontosa Burundi Yem Sorunu
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 16:35
Arkadaşlar hepinize merhaba ilk öncelikle, zamanında ( 1 sene oluyor )16 adet frontosa burundi aldım bazıları yavrı iken bazıları büyüktü şimdi yem konusuna gelince hep karışık markalar kullandım ( Tetra,sera ve bir hata olarak çin malı ) şu an elimde Sera Granu Green var yanlız bu yemi iştahla yemiyorlar bi hata ettim farkındayım. :) Sizlerin yem önerisi varmı iştahla yiyebilcekleri bir yem önerirseniz bende artık sabit bir yem bulmuş olurum.Saygılarımı sunar yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. coldest 2009-07-28 16:37:03
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 17:13
Tek yönlü belemek doğru değil karışık yemlemeye devam ediniz. Elinizde aynı anda 3 çeşit veya daha fazla yem bulundurunuz ve her öğünde farklı yem veriniz ara sıra canlı yem ile besleyiniz balığınız çok sağlıklı, canlı ve güzel renklere sahip olur. Karidesi iştahla yerler ve mümkün olduğunca gece yemlemeye çalışın frontozalar doğal ortamalarında gece beslenen leşcil balıklardır.
dr.aqua 2009-07-28 17:18:39
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 17:20
Granu green bitkisel yamdir ama frontosalar etçil balıklardır. Buna göre bi yemleme yaparsanız daha iyi olur mesela sera tetra discus olabilir yada kankurdu karides gibi ürünler bitkisel yamleri ara öğünlerde azar azar vere bilirsiniz ama frontosalar için bence ana öğün olamazlar. saygılar
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 17:25
Ben ilk frontozalarımı aldığımda bir üretici kardeşimizin bana söylediği tek şey var.Eğer frontozadan yavru alacaksan bahce solucanı ver demişti.Dediğini yaptım ilk yavrularımı aldım haftada bir temiz yerden bahce solucanı bulun .Tabiki tetra ve sera flora , ara öğünde verin.
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 17:36
New Life Spectrum marka yemi geri çeviren balık hiç görmedim.
Büyük Frontosa'larınız için şu yemi öneririm.
New Life Spectrum Thera A Jumbo Fish Formula
Büyük Frontosa'larınız için şu yemi öneririm.
New Life Spectrum Thera A Jumbo Fish Formula