Frontosa Dünyasında Yeni Dekor
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 15:51
Boyut (cm):120X70X60
Kapasite (litre):504(NET)
Canlılar:FRONTOSA BRUNDİ KOLONİM
Malzemeler:
EHEİM 22-17 DIŞ FİLTRE/YENİ ALINDI/
ATMAN 200W ISITICI
ATMAN F-306 İÇ FİLTRE
22KG BEYAZ 1 NUMARA KUM
18KG KAYA
YAVRU AKVARYUMU; 76 LİTRE BOMBELİ İÇİNDE 63ADET FRONTOSA BRUNDİ YAVRUM VAR 50W ISITICI TABAN FİLTRE VE BİR ADET DELİKLİ KAYAM VAR
Akvaryum Bakımı: HAFTALIK 3/1 SU DEĞİŞİMİ YAKLAŞIK 150 LİTRE
Kullanılan Yemler: 7 ADET KARIŞTIRDIM FRONTOSA STEAK-FİLAKE-DİSCUS-KAZ CİĞERİ-SİPURİLİNA- Dainichi Cichlid Ultima Krill-DAİNİCHİ CHİCHLİD
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: AQUATAN-NİTRA VE AMONYAK İLAÇLARI KULLANILIYOR
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 16:23
Dış filtrende yeni dekonurunda hayırlı olsun kardeşim.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 17:23
Dekorun çok güzel olmuş tamda frontozaların sevdiği kayalıklardan oluşmuş İNŞALLAH bol yavrular alırsın kardeşim.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 17:29
Çok teşekkür ediyorum eski dekorlada yavru aldım ama o benim gözümü tatmin ediyordu şimdi balıklarım rahat etsinler ortamlarını yansıtabildiysem ne mutlu bana :)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 18:14
Eski dekorum çok yapmacık olmuştu doğal ortamlarıyla ilgili bir belgesel izledim ve akvaryumu çok boğmadan nasıl yapabilirim dedim bu fikir aklıma geldi böyle yaptım sizede hayırlı olsun bol yavrular
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 17:22
Sezginer abicim arkaya mavi strafor yapacağım vede akvaryuma şimdi sump sistemi döşeticem sence nasıl olur?
Max Payne gerçekten onların yavruladığını ve büyüdüğünü görmek çok heyecanlı yavru iken aldım 2.seneleri ve inanılmaz bir duygu :))