Frontosa için iyi veya kötü mü? Resimli
Fotoğraf
Kapasite (litre)
Canlılar
Malzemeler
Akvaryum Bakımı
Kullanılan Yemler
Tetra sticks,günde 1 kere dondurulmuş karides suda çözüp veriyorum
Kullanılan İlaçlar veya Katkılar
Yardım beklediğim konular
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aynı ebatlarda bir akvaryumda hemen hemen aynı dekorla 2e 4 dişiden yavru almakdayım.Bu iş açıksası sabır işi.Akvaryumdaki iki köşeye birer tane balıkların içerisine girebileceği küp koyun.Orta kısmıda kayalardan mağara oluşturabilirsiniz.Ben bide kaya tuzu ekliyorum akvaryuma.Mağlum bu balıklar sert suyu seviyorlar.Ayrıca su değişimi yaparken akvaryum 27 derece ise 25 derecelik su ile değişim yapmaktayım.Bilmiyorum ama bununda üremeye etki ettiğini düşünmekteyim.Bide yem olarak kalite kuru yemlerin dışında evde hazırlayabileceğiniz içeriği daha cok deniz ürünlerinden oluşan(mezgit,deniz alası,somon,karides ve azda dana yüreği+sarımsak) bir mama ile besleyebilirsiniz.
Soner bey ben kaya tuzunu sadece akvaryumu ilk kurarken eklemiştim siz bunu belirli aralıklarla mı ekliyorsunuz cevabınız evetse ne kadar arayla eklemek lazım birde sarımsağı nasıl veriyorsunuz ondan bahsedermisiniz ?
Soner bey ben kaya tuzunu sadece akvaryumu ilk kurarken eklemiştim siz bunu belirli aralıklarla mı ekliyorsunuz cevabınız evetse ne kadar arayla eklemek lazım birde sarımsağı nasıl veriyorsunuz ondan bahsedermisiniz ?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Soner bey ilginize teşşekür ederim kaya tuzu, küp ve yem tarifinizi en kısa zamanda uygulayacağım.
İnşallah en kısa zamanda yavru alırsınız.Kolay gelsin.