Frontosa İkola Blue
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2010 12:03
Abi, frontoza bana hitap etmesede bu tür değişik ve güzelmiş. Hayırlı olsun. Aşağıya indirince haber veririsen gelip kendi gözlerimle görme imkanı bulabilirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2010 19:15
[QUOTE=dides]Abi, frontoza bana hitap etmesede bu tür değişik ve güzelmiş. Hayırlı olsun. Aşağıya indirince haber veririsen gelip kendi gözlerimle görme imkanı bulabilirim. [/QUOTE]
Alpercim sanırım bunlar inmeyecek sorun degil gel evdede bakarız, senin cimcimeyide getir az seveyim Maaşallah.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2010 16:59
Gerçekten frontozalar super bende sımdı 200 lıtrelık akvaryuma 10 tane yavru kolonı yapcam 6 7 ay sonrda 450 lıtrelık akvaryum alcam
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2010 12:53
[QUOTE=furkanviza]Gerçekten frontozalar super bende sımdı 200 lıtrelık akvaryuma 10 tane yavru kolonı yapcam 6 7 ay sonrda 450 lıtrelık akvaryum alcam[/QUOTE]
Size şimdiden hayırlı olsun diyorum.Tavsiyem imkanınız var ise balıklarınızı almadan 450 litrelik tankınızı kurup öyle balıklarınızı almanız.Çünki litre nekadar çok olursa yavru balıklarınızın gelişimi okadar çabuk olur.
[QUOTE=hkntll]Zekai abi MAŞALLAH [/QUOTE]
[QUOTE=hkntll]Zekai abi MAŞALLAH [/QUOTE]
Hakan maaşallahın için çok teşekkür ederim, canı gönülden yazdıgın açık ortada.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2010 13:13
[QUOTE=abalavci][QUOTE=dides]Abi, frontoza bana hitap etmesede bu tür değişik ve güzelmiş. Hayırlı olsun. Aşağıya indirince haber veririsen gelip kendi gözlerimle görme imkanı bulabilirim. [/QUOTE]
İnşallah, ben senin frontozaları severken, sende cimcimeyi seversin
Alpercim sanırım bunlar inmeyecek sorun degil gel evdede bakarız, senin cimcimeyide getir az seveyim Maaşallah.
[/QUOTE]İnşallah, ben senin frontozaları severken, sende cimcimeyi seversin
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 12:09
Maşallah çok güzel olmuşlar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 16:49
Maşallah abi frontosaya elin değdi bi kere..Mobalarının da başlığını bekliyoruz en kısa sürede....
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2010 17:48
Ömer bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Sanırım kısa bir süre yavru alamıyacam çünki balıkların yerini degiştirmek zorunda kaldım.Evimde bulunan 200x56x65 ölçülerinde olan tanktan hobi odama geçirmek zorunda kaldım evdeki tankın ısısı 30-31 dereceye ulaşdı.Evdede kalsalar zaten yavru alamıyacaktım nedenide ısı artışı olacaktı,odada tankların derecesi sabit 26-27 dereceyi gecmiyor.Yeni tanklarına alışdıklarında yeniden üreyeceklerdir.Saygılar.