Frontosa mobaya dönüş
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Allah cc razı olsun güzel kardeşlerim dilekleriniz için teşekkürler inanın parasında değilim :( giden cana üzüldüm zaten haps ediyoruz zevkimiz uğruna bide ölünce vicdan daha fazla hesap soruyor hayırlı günler dilerim.
Selamunaleyküm arkadaşlar.
Dün öğlende mobam yumurtalarını ağzına almıştır.
Tankta huzursuzluk yok saklanmaya gerek bile duymuyor şimdilik 5,6 gün dayanırsa
kusturmayı düşünüyorum daha önce başka bir tür kusturdum ama kuluçkaya gerek
duymamıştım bunda ise kuluçkaya gerek var ve ben tecrübesizim sizlerden ricam
bir aksilik olmaz ise gelip bi çayımı içip deneyimlerinizi benimle paylaşmanız.
Dün öğlende mobam yumurtalarını ağzına almıştır. Tankta huzursuzluk yok saklanmaya gerek bile duymuyor şimdilik 5,6 gün dayanırsa kusturmayı düşünüyorum daha önce başka bir tür kusturdum ama kuluçkaya gerek duymamıştım bunda ise kuluçkaya gerek var ve ben tecrübesizim sizlerden ricam bir aksilik olmaz ise gelip bi çayımı içip deneyimlerinizi benimle paylaşmanız.
Dün öğlende mobam yumurtalarını ağzına almıştır. Tankta huzursuzluk yok saklanmaya gerek bile duymuyor şimdilik 5,6 gün dayanırsa kusturmayı düşünüyorum daha önce başka bir tür kusturdum ama kuluçkaya gerek duymamıştım bunda ise kuluçkaya gerek var ve ben tecrübesizim sizlerden ricam bir aksilik olmaz ise gelip bi çayımı içip deneyimlerinizi benimle paylaşmanız.
Selamunaleyküm güzel kardeşlerim, ALLAH CC hepinizden razı olsun inşallah.
Anlaşılan tankın biraz dekor değişikliğine ihtiyacı var. Çıkardığım saksıları koysam daha iyi olacak. Önerileriniz olur ise dikkate alırım. Mehmet beyle yarın kusturmayı planlıyorduk. Sağolsun destek verecekti ama olmadı. Aslında bu kadar kısa zamanda kusturma taraftarı değilim ama aldığım arkadaş 4,5 gün kusturup yavrularını almış. Bundan dolayı dişi böyle alışmıştır diye düşünüp kusturma isteme sebebim bu ki, 4. Gün sonuç ortada aşkımız başka bahara kaldı.