Frontosa Mpimbwe Blue Skupina
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 03:05
Boyut (cm): 125x45x55
Kapasite (litre): 309 LT.
Canlılar: 1 Erkek 4 Dişi Frontosa Mpimbwe Blue Skupina
Malzemeler: 100 LT. lik sump ünitesi
Akvaryum Bakımı: Haftada 2 kez %10 su değişimi
Kullanılan Yemler: Ev yapımı yem, karides, nls thera A+
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: -
Böylesine güzel bir türü bakmamı sağlayan Oğuzhan ÖZGEN' e buradan teşekkürü bir borç bilirim. Moba dan sonra alışabilirmiyim diyordum ama maşallahları var en az mobalar kadar güzel ve değişik canlılar. Akvaryuma alıştıklarında alacakları renk ve formu şimdiden tahmin eder gibiyim.
hawkeyex 2010-05-09 03:15:41
Kapasite (litre): 309 LT.
Canlılar: 1 Erkek 4 Dişi Frontosa Mpimbwe Blue Skupina
Malzemeler: 100 LT. lik sump ünitesi
Akvaryum Bakımı: Haftada 2 kez %10 su değişimi
Kullanılan Yemler: Ev yapımı yem, karides, nls thera A+
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: -
Böylesine güzel bir türü bakmamı sağlayan Oğuzhan ÖZGEN' e buradan teşekkürü bir borç bilirim. Moba dan sonra alışabilirmiyim diyordum ama maşallahları var en az mobalar kadar güzel ve değişik canlılar. Akvaryuma alıştıklarında alacakları renk ve formu şimdiden tahmin eder gibiyim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 03:16
İyi geceler çok çok maşallah ben çok beğendim balıklarınızı jilet gibi çıkmışlar bol yavrulu günler gecenin bu saatinde size eksik çıkarmıyacam saygılar..Ufak detaylar var onlarda zamanla olur
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 10:15
Balıklar gerçekten çok güzel allah nazardan saklasın. Maşallah hepsine.
Dün akvaryumcuda bunların yavrularından gördüm, gerçekten bu boya getirebilmek çok büyük bir iş.
Bol yavrular inşallah
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 12:46
Maşallah çok güzel balıklar.
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 23:05
Öncelikle değerli yorumlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim. Mehmet Bey gerçekten dediğiniz gibi Blue zairelerle kafa kafaya gidebilecek bir tür. Çene morluğu, aynı zamanda kafa bölgesi yeşilliği, yüzgeçlerin açık mavi tonu, keskin bant ayrımları :). Eğer üretibilirsek hobici dostlarında bu balığı çok seveceğine eminim.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2010 00:18
Erkan bey hayırlı olsun inşallah bol yavru alıp biz frontoza severlere bu türü kazandırısınız. akinozer 2010-05-10 00:20:29
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2010 19:04
[QUOTE=akinozer] Erkan bey hayırlı olsun inşallah bol yavru alıp biz
frontoza severlere bu türü kazandırısınız. [/QUOTE]
[QUOTE=biolog]Maaşallah çok güzel balıklar...[/QUOTE]
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
[QUOTE=biolog]Maaşallah çok güzel balıklar...[/QUOTE]
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2010 19:01
Maşallah nazar değmesin formları ve sağlıkları bomba gibi görünüyor hep beslemek istediğim ama melsef ertelemek zorunda kaldığım bir tür frontoza İnşallah bende bir gün bu balığa hakkını vererek beslemek istiyorum..
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 15:48
[QUOTE=ONuR]Maşallah nazar değmesin formları ve sağlıkları bomba gibi görünüyor hep beslemek istediğim ama melsef ertelemek zorunda kaldığım bir tür frontoza İnşallah bende bir gün bu balığa hakkını vererek beslemek istiyorum..[/QUOTE]
Onur Bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım bir gün istediğiniz canlıyı besleme imkanlarına kavuşursunuz.
Onur Bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım bir gün istediğiniz canlıyı besleme imkanlarına kavuşursunuz.