Frontosa mpimbwe
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 21:28
Melik bey. Bu forumda tanganyikada bu aralar Tropeustan başka balık tanıtımı olunca şaşırıyorum, çokta hoşuma gidiyor.İnşallah böyle gider devamıda gelir.
Türünün tüm özelliklerini taşıyan çok güzel mpimbweleriniz var. Koloni hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 08:17
Ali bey yorumunuz için teşekkür ederim.Balıklarımı daha 1,5cm iken zekai beyden almıştım çok şükür bu günlere gelebildiler, benim için bu boylara gelebilmelerini göre bilmek bir hayal gibiydi ve bu hayelim gerçekleşince, bu sevincimi fotoğraflayıp siz gibi değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Balıklar böyüme boyuna göre iki erkek beş dişi gibi görünüyor.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 09:17
Melik bey 1.5 cm den bu boya valla helal olsun. Çok iyi bir örneksiniz hepimize. bjk06 2011-04-29 09:17:58
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 17:48
Melik abi nasılsın abi , dün nasıl karşılaştık ama
Selamlar.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2011 23:38
Balıklar muhteşem..Tropheus furyası son sürat devam ederken sizlerin kareleri gönlümüzü feth etti.Maşallah...Güle güle sağlıklı büyütün...
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 01:06
[QUOTE=Turcos_de_Pesca] Balıklar muhteşem..Tropheus furyası son sürat devam ederken sizlerin kareleri gönlümüzü feth etti.Maşallah...Güle güle sağlıklı büyütün...[/QUOTE]
Melik abi her 2 türünde tadına bakıyor , onda her balığa sevgi var .Keşke tank imkanı bende de olsa bu moba yada güzel brundilerden bir koloni yapabilseydim.