Frontosa ve Müren
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2008 23:57
[QUOTE=Hiko]Hayırlı olsun ama Frontosa halinden pek memnun görünmüyor.
Saygılar...
[/QUOTE] Frontosa ailesine iki yeni üye katıldı şu anda kabullenilme aşamasındalar 1 - 2 haftaya gidip yada kalıcakları belli olur.
Saygılarımla. Yorum İçin Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2008 00:06
Zevkler ve renkler tartışılmaz..Ben şahsen akvaryumumda en son besleyeceğim canlı bile değil müren balığı..En başta korkutucu be abi
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2008 00:20
Üçuncü resimde buründi nekadar masum bakmiş dikkat ettinizmi bence uyumlu degil her nekadar bu sizin sevkınizsede saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2008 01:10
[QUOTE=Baskan]Üçuncü resimde buründi nekadar masum bakmiş dikkat ettinizmi bence uyumlu degil her nekadar bu sizin sevkınizsede saygılar.[/QUOTE]
Slwer 2008-02-14 01:11:55
Resmi çektiğimde gece yarısıydı yani görüş "0" kameranın flaşı ile ışık alıyo frontosanın müreni görmesine imkan yok konuyu çarptırmayalım lütfen.
Ayrıca müren çok zararsız hatta frontosaların ona zarar vermesinden korkuyorum.
Ayrıca frontosalarımı çok seviyorum benim için vatoz bile şu konumda mürenden daha zararlı üstelik müreni rahatsız ediyor.
Yem konusuna gelince et ağırlıklı dip yemleri ile besleniyor.
Kesinlikle zararsızdır sadece yutabileceği boydaki balıklar için tehlikeli ve tahmin ediyorum en fazla 5cm daha büyür.
saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2008 01:18
Ben bugün almaya niyetlendim fakat kuru yem yediremeyeceğimi düşünerek vazgeçtim, acaba almalımıyım? Yem yedirme konusunda zorlandınız mı?
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2008 01:22
[QUOTE=murad]Ben bugün almaya niyetlendim fakat kuru yem yediremeyeceğimi düşünerek vazgeçtim, acaba almalımıyım? Yem yedirme konusunda zorlandınız mı?[/QUOTE]
biraz utangaç :)
gece ortalığa çıkoy şimdilik ve genelde akvaryumun sol tarafında vakit geçiriyo bende yatmadan önce ( otomatik yemleme makinası olmasına rağmen) biraz fazladan yem atıyorum.
Aydınlıkta genelde taşların arkasında gizleniyo ve kafasını tışarı çıkartıp etrafı süzüyo