frontosa yavru rekorum
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 22:06
Tolga bey mantar olmaması için -Sera omnipur- ilaç kullanıyorum.zaten sürekli su devir dayım yapıyor bu konuda korkum yok zaten bugün itaberiyle başka bir tanka taşıyacagım onun haricinde bir problem yok.. Thumberi kendim yapmadım İstanbuldaki MURAT ÜRKMEZ beye ait ondan temin etmiş birinden aldım ama sistem super calısıyor bu arada herkese ilgisinden dolayı tesekkür ederim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 22:40
Resimlerin devamını bekliyoruz ona göre
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 22:52
Tolga bey normalde hergün koycaktım ama henüz bir degişiklik yok ilk resmi yavaş yavaş gozleri belirince koycam zaten 9 günde tamamen seciliyorlar ...
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 22:57
http://img129.imageshack.us/my.php?image=25042007172cf4.jpg Buda erkegimin resmi biraz acele cektim ama daha güzel resimlerinide koycam
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:14
Balıklarınız çok güzel Allah nazırlardan saklasın....Sağlıklı büyütmeniz dileğiyle..
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:23
Aman nazar değmesin....maşşallah.....
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:25
Hayırlı olsun.Sağlıkla büyütmeniz dileğiyle...
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:32
Tebrikler bende frontosa beslemek istiyorum ama ona uygun büyüklükte akvaryum kuramadığımdan henüz bu gerçekleşmedi(daha önce besledim fakat büyük akvaryumum olmadığından üretemedim).Bu yaz biraz para biriktirip büyük bir akvaryum alıp frontosa beslemeyi düşünüyorum.Tekrar tekrar tebrikler,harikalar...
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:36
Fronteza beslemek , yavrulatmak ve o sırın yavruları buyutmek bence dünyanın en zevkli işi.. Birde fronteza beslemek ayrılacaktır bunu unutmayın. HASAN bey sizide en kısa zamanda TANGANYİKAYA bekleriz
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2007 23:41
1.GÜN kusturdum suan balıklar yavas yavas kahverengi renge donmeye basladılar 6 gün gozler belli olur 9 cu gun artık yavruluga almayı dusunuyorum
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 14:04
Kayıpsız büyütmeniz dileğiyle kolay gelsin.