Frontosa Yavrucuklar(Sayfa 4 yeni resimler-Yeni Türler) )
Yanlış Saymadıysam 45 adet yavru çıktı
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=XHCJ5Nqc4QY[/VID]
http://www.youtube.com/watch?v=XHCJ5Nqc4QY
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Bu dişi henüz 17 cm civarında işin aslı ben 20 adet yavruya da razıydım :)
Şimdi bu yavrular için yem bakıyorum.Artemia haricinde ne verebilirim.Hatta hem anaçların keyifle tüketebileceği hemde ezilerek yavrulara verebileceğim hangi yemi yavsiye edersiniz....
İnşallah sizin de Frontosalarınızın boy boy resimlerini görmek nasip olur
Göktuğ Bey elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.En uygun yem ne olur şimdide onu araştırıyorum.Nerden baksanız 1 hafta daha keseleri atmazlar keseleri atana kadar 2-3 çeşit yem bulmam lazım
Göktuğ Bey elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.En uygun yem ne olur şimdide onu araştırıyorum.Nerden baksanız 1 hafta daha keseleri atmazlar keseleri atana kadar 2-3 çeşit yem bulmam lazım[/QUOTE]
Artemia derdim ama konunun başında yazmışsınız vermek istemediğinizi. Bende vermemiştim uzun uğraş geliyor bana artemia. Ben NLS small fry starter yemini kullanmıştım çokta memnun kaldım. Gelişimleri olumlu yönde oldu. Daha sonrasında danichi color fx, danichi ultima krill ve tetra bits vermiştim halada vermeye devam ediyorum. Fakat NLS den bu dediğim diğer yemlere geçerken problem oluyor biraz zaten en ufak boyda 1mm galiba boyutunda almıştım geçiş döneminde bunları bile ufalayıp verdimdi. Ayrıca bilgi sahibisinizdir belki ama genede aklınızda bulunsun yavruluğun bazı dönemlerinde yem yememe sıkıntısı çok yaşanıyor bunun için seachem garlic guard kullandım çok faydasını gördüm tavsiye ederim.