Frontosa Yavrularım Son Halleri(Resimli)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 15:15
Gerçekten hızlı bir büyüme süreci geçirmişler, Allah herkese bol yavrulu günler nasip etsin. Bol yavrulu günler.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2008 00:07
Gani bey gerçekten muhteşem görüntüler bende burindi besliyorum 2,5cm iken almıştım tam iki yıl oldu sabah akşam gözlerinin içine bakıyorum sizin balıkların boyları ve yaşları nedir (maşallah gerçekten süper)özendim valla.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2008 00:35
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.Ortalama koloni nin yaşı dört.
Düzenli yavru veren bir kolonidir.İnşallah sizlerede nasip olur.
Mesajınız imlanızdaki eksikliklerden dolayı diğer üyeler tarafından görülememektedir. Lütfen tuşu ile imlanızı düzelttikten ve bu mesajı sildikten sonra Mesajımı Yayınla'ya basarak mesajınızı tekrar aktif hale getiriniz.gani koç 2008-09-24 22:37:48
Düzenli yavru veren bir kolonidir.İnşallah sizlerede nasip olur.
Mesajınız imlanızdaki eksikliklerden dolayı diğer üyeler tarafından görülememektedir. Lütfen tuşu ile imlanızı düzelttikten ve bu mesajı sildikten sonra Mesajımı Yayınla'ya basarak mesajınızı tekrar aktif hale getiriniz.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 22:25
Gani bey maaşalllah görmeyeli bayağı bir büyümüşler daha çok ve sağlıklı yavrular almanız dileği ile bu koloniye verdiginiz emeğin karşılığını daha çok almanız dileği ile. Radinant 2008-09-28 13:40:43
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 22:29
Teşekkürler evet 6 cm kadar oldular.Gözümü şimdi mobaya diktim. Tabi burundilerde kalacak.Uygun fiyata blue zaire moba arıyorum. Nasipse ondanda yavrular almak istiyorum. Radinant 2008-09-28 13:41:17
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 22:33
Frontozaların içinde en ihtişamlı olan tür blue zaire mobadır inşallah bu isteğinizde yerine gelir. Radinant 2008-09-28 13:41:47