frontosalar ve YENİ FOTOLAR S:2 DE
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2011 23:24
Balıklarınızın renkleri ve formları güzel gözüküyor ALLAHbolca sabır versin çünkü bendede var çok zor büyüyor saygılar.......
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 03:07
[QUOTE=tropheus ürtci]Balıklarınızın renkleri ve formları güzel gözüküyor ALLAHbolca sabır versin çünkü bendede var çok zor büyüyor saygılar.......[/QUOTE]
bekir karde sendekiler kaç aylık kaç santim birde akvaryumun ve kullandıgın yem hakkında bilgi verirmisin tskler....
bekir karde sendekiler kaç aylık kaç santim birde akvaryumun ve kullandıgın yem hakkında bilgi verirmisin tskler....
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 03:51
[QUOTE=xpascalll] [QUOTE=tropheus ürtci]Balıklarınızın renkleri ve formları güzel gözüküyor ALLAHbolca sabır versin çünkü bendede var çok zor büyüyor saygılar.......[/QUOTE]
[/QUOTE] Bendekiler 1,5 yaşında erkekler 16-17cm civarı dişiler9-10-11 falan tetra diskus sera flora kaz ciğeri falan saygılar.....
[/QUOTE] Bendekiler 1,5 yaşında erkekler 16-17cm civarı dişiler9-10-11 falan tetra diskus sera flora kaz ciğeri falan saygılar.....
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 11:10
[QUOTE=tropheus ürtci][QUOTE=xpascalll] [QUOTE=tropheus ürtci]Balıklarınızın renkleri ve formları güzel gözüküyor ALLAHbolca sabır versin çünkü bendede var çok zor büyüyor saygılar.......[/QUOTE]
[/QUOTE] Bendekiler 1,5 yaşında erkekler 16-17cm civarı dişiler9-10-11 falan tetra diskus sera flora kaz ciğeri falan saygılar.....[/QUOTE]
topram bende kayseriliyim şuanda kayseriye izne geldim sen bu kaz cigerini nerden alıylorsun...
[/QUOTE] Bendekiler 1,5 yaşında erkekler 16-17cm civarı dişiler9-10-11 falan tetra diskus sera flora kaz ciğeri falan saygılar.....[/QUOTE]
topram bende kayseriliyim şuanda kayseriye izne geldim sen bu kaz cigerini nerden alıylorsun...