Frontosalarım
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2008 20:49
[QUOTE=DoGaN]
DoGaN 2008-03-06 20:49:49
İmzamda mevcut ("akvaryumum")da da görebileceğiniz gibi,350 lt.Balıklarda 20cm üzeri erkek 17,18 cm dişiler.
[/QUOTE]Alkın bey,
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2008 21:09
Uğur abi öncelikle çok teşekkür ederim , akvaryumun genel halini koymadım çünkü artık o akvaryumu kaldırıyorum abi 1000 litrelik yapiliyor şu anda bir hafta en geç on gün içinde odamda olucak o zaman genel resim koyucam abi. Bu arada şimdi koyamadığım için özür dilerim .Alkın :) Doğan bey teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2008 02:10
Frontosalariniz cok guzel... Ben gerci yunuslarla ilgileniyorum ama bu baliklarin da renkleri cok guzel. Iki arada bir derede kaldim yunus akvaryumu mu yapsam frontosa mi diye... Aslinda deniz akvaryumu da iyi fikir ama bakimi cok zor...
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 01:37
maaşallah Allah nazarlardan saklasın..Darısı bizim frontosaların başına
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2008 08:52
[QUOTE=cenk976]Frontosalariniz cok guzel... Ben gerci yunuslarla ilgileniyorum ama bu baliklarin da renkleri cok guzel. Iki arada bir derede kaldim yunus akvaryumu mu yapsam frontosa mi diye... Aslinda deniz akvaryumu da iyi fikir ama bakimi cok zor... [/QUOTE]
Frontosa besliycekseniz yavru alması sabır isteyen bir iş üreme olgunluğuna erişmiş koloni almanız bence daha mantıklı.