Frontosalarım yuva yapıyor.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2008 19:23
Selam herkese. Benim bir sorum olacak frontosa besliyorum ve 10-11 aylık falanlar. Erkek brundi kendine kumlrı kazarak taşların arasına yuva yapmıştı çoook önceden. Şimdi görüyorumki diğer dişi olan brundilerde ayrı ayrı yerlere kazı çalışması başlatmışlar ve kendilerine yuva yapmışlar. Bu balıklar ne yapmaya çalışıyor yoksa yavrulamak için hazırlıkmı yapıyorlar. Üstatlardan yardım bekliyorum. Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2008 19:31
Balıklarınız 10-11 aylıksa yumurtlayacaklarını zannetmiyorum.Frontosalar kumla oynamayı,kumu bir yerden başka yere taşımayı severler.Bence yumurtlamalarına daha vardır.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2008 02:07
Arkadaşların yorumlarını katılıyorum ortalama 5/6 cm boydan sonra hemen hemen her frontosa kum kazmaya başlar harfiyatta üzerlerine başka tür tanımam :)
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2008 02:39
Benim akvaryum şuanda inşaat alanı gibi.Sürekli kumları düzeltip taşları yerleştirmekten bıktım. delikadir 2008-02-20 02:39:21
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2008 02:25
[QUOTE=delikadir]Benim akvaryum şuanda inşaat alanı gibi.Sürekli kumları düzeltip taşları yerleştirmekten bıktım. [/QUOTE] Aynen her hafta kumları ve kayaları düzeltmekten bıktım. Akvaryumda bir çift fronoza var yakında kovacam onları.