frontosalarımın güzel bir pozu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balıklar 2,5 yaş civarındalarboyutları aşa yukarı 10-18cmarası,erkek dişi oranı olarak 8 dişi 4 erkek.Akvaryum balıklara biras küçük geliyor bu yüzden dişiler ağzına yumurta almakta zorlanıyorlar ve aldıkalrında da tutamıyorlar çünkü dier balıkalr tarafından inanılmazbir baskı ile karşılaşıyorlar.İki gün önce bir dişim yine ağzına yumurta aldı bu onun ikinci alışıydı ağzı tıkabasa dolmuştu,mükkemmel bi duyguydu benim için fakat sabah kalktığımda ağzının boşaldığını fark ettim yani tam boşalmamıştı ama yumurtaların %80 gitmiş gibi gözüküyor,biras geçte olsa başka bi akvaryuma ayırdı.Bakalım sonuç ne olucak,daha öncede farklı dişilerim 3-4 kez yumurta aldı,ozamanlar boşta akvaryumum olmadığı için ayıramamıştım,bunuda akşam çiftleşme bittikten hemen sonra ayırmayı planlıyordum fakat hadi dedim bi gecede bişey olmaz ama olan olmuş malesef.
Teşekkür ederim bende tam bunu düşünüyordum,acaba iki erkeği elesemmi diye ama akvaryuma asıl güzelliği verende onlar.Erkeklerimden ikisinin başrolde olduğu bir fotoraf :
http://img232.imageshack.us/img232/7733/s6306357mi9.jpg
Buda ağzına son yavru alan ayırmakta geciktiğim dişim işalla ağzında kalan birki yumurtayıda can sıkıntısından atmaz tek başına(fotoyu şimdi çektim saati bir saat ileri makinanın kusurabakmayın)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir