Frontosanın Hali
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 19:32
Arkadaşlar Ankara Hayvanat Bahçesinin akvaryum bölümünde neredeyse 60 litre suyun içinde bulunan frontazaya çok acıdım sizce durumu nasıl?
TahaArif 2009-03-28 19:38:13
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 21:36
Ufuk bey akvaryumun genişliği göründüğü kadar yüksekliği ise biraz daha yüksek hacim kücük ve hareket alanı dar değil mi?
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 22:18
Şu anda sıkıntıda olması onun kötü olucağinı göstermiyor. Balığın yapısı gayet iyi gözüküyor , tabiki şuan ufak bir tankta sıkıntıdadır. Kim istemezki 1000 litrelik bir tankta 7-8 dişi ile vakit geçirmeyi .
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2009 13:41
Yazık ya yalnız da kalmış eziyet çekiyordur o tankda ama gayet sağlıklı gözüküyor,umarım kısa zamanda daha büyük bir tanka alırlar.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2009 15:57
Görsel olarak sağlıklı ama yaklaştığınızda agresifleşiyor ve elinizin olduğu yere kafasını çarpıyor ben bu noktada biraz üzüldüm
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2009 23:22
Balığın formunun yerinde gözükmesinin nedeni o akvaryuma yeni alınmış olması olabilir.
Ancak 60 lt rede frontoza kesinlikle sağlıklı bir şekilde beslenemeyeciği için er yada geç mutlaka formunu kaybedecek hatta balık ölecektir bile.
Benim anlamadığım koskoca hayvanat bahcesi görevlileri balığın hangi şartlara ihtiyacı olduğunu bilmeden mi bu balığı o akvaryuma koymuşlar.
Belkide geçici bir süreliğine karantinaya almak için oraya koymuşlardır o balığı.