Frontosa'yada el attık sonunda :)
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 11:19
Onur selam öncelikle harika bir erkek balığın var.Balığın kesinlikle north brundi bendede var 30 cm 2 adet erkek özellikler aynı.Brundiler sudan çok kısa bir zaman çıksalar dahi renklerini hemen karartırlar.O yüzden ilk fotoğrafında koyu çıkmış.Dikkat edersen akvaryuma koyduğun anda rengi biraz açılmış.Ne olursa olsun güzel balığın var.
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 11:39
Maşallah çok güzel bir erkeğin var Abi. Yanlış bilmiyorsam Tanganyika'da çok fazla tür var. Gerçek brundiyle senin balığının arasında elbetteki farklar olucaktır. Üzülmene gerek yok, böyle bir balığın sahibi olmak gurur vericidir =) En kısa sürede nazar boncuğu almanı tavsiye ederim =)
Saygılar..
Sağlıklı Balıklar..
Saygılar..
Sağlıklı Balıklar..
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 12:06
Tehşisi yapıyorum Blue Zaire Brundi...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 12:12
Hakikaten güzel bir erkekmiş.Gerek bantları, gerekse maskesi ile orjinal bir balık olduğu belli. Bulabilirsem buraya eklerim ama hatırladığım kadarı ile Burundi frontosanın 3 değişik varyetesi var,bu erkek onlardan biri olabilir.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 00:04
Can abi,balıkların son durumu nedir.
Türü hakkında kesin bir karar verebildin mi?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 03:49
Bu işin bukadar zor olduğunu duşunmemiştim arkadaşın yurumunu okudumda nelere dikat ediyo galiba ben bu işi cözene kadar daha cok balık kaybedip alıcam :d. :d bu arda arkadaşlar elinde damızlık boyda dişi satmayı duşunen varsa iletişime gecerse sevinirim teşekuler şimdiden 0544 782 24 85.