Frontoza akvaryumu (Beklenmedik yumurtalar) S3
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:19
Fotoğraf:
Buda kumum
Boyut (cm):100*60*40(h)
Kapasite (litre):240
Canlılar:10 3-4 cm frontoza burindi, 3 komando cory (1e(5-6)cm 2d (7-9) cm), 1 vatoz 10-11 cm
Malzemeler:-
Akvaryum Bakımı:Cam silme.
Kullanılan Yemler:Tetra diskus, sera tablet yem, sera bitkisel yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:---
Sonunda eve getirebildiğim 100*60*40(h) tankım silis kumda aldım ve 1 2 hafta sonra içine balık atmaya başlayacağım arkadan sump yada dıbo 825 filtre kullanacağım. Balık olarak karışık malavi yada yavru frontoza düşünüyorum.
murat006 2010-10-18 18:03:58
Buda kumum
Boyut (cm):100*60*40(h)
Kapasite (litre):240
Canlılar:10 3-4 cm frontoza burindi, 3 komando cory (1e(5-6)cm 2d (7-9) cm), 1 vatoz 10-11 cm
Malzemeler:-
Akvaryum Bakımı:Cam silme.
Kullanılan Yemler:Tetra diskus, sera tablet yem, sera bitkisel yem.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:---
Sonunda eve getirebildiğim 100*60*40(h) tankım silis kumda aldım ve 1 2 hafta sonra içine balık atmaya başlayacağım arkadan sump yada dıbo 825 filtre kullanacağım. Balık olarak karışık malavi yada yavru frontoza düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:28
Teşekkürler sağolun inşallah bitmez. Ama getirmesi çok zor oldu geniş olduğu için yüklemek indirmek çıkarmak çok zordu.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:35
Bence forontoza yerine malawi cikletleri çok güzel gider. Hem frontozalar için biraz küçük akvaryum yani fazla olmaz bu akvaryuma.Bilginize.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:38
Akvaryum derinlik olarak çok güzel.Yalnız o masanın bu akvaryumu taşımayacağını düşünüyorum.İnşallah öyle bir niyetin yoktur.Kısa süre içerisinde kendine yeni bir masa yaptırman gerek.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:47
Frontoza 3 taneden fazla olmayacak. Evet taşımayacağının farkındayım. Masası hazır zatende o oda çok sıkışık şimdilik gidecekler var şimdilik orda duracak ilerleyen zamanda yerini alacak sürekli güncel tutcam burayaı yani her değişiklikte görünecek.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:52
Bence 6 adet nattereri piranha
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2010 11:53
Düşünmüyo değilim ama 2 cm balık bulabildim büyükleri çok pahalı. ' cm e de günlük artemia bulamamda yapamamda. :(
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 15:26
Akvaryumun altına demir köşebentten profil yaptırıyorum altınada cm lik akvaryum olacak şekilde bir akrabamız hediye olarak yapıyor ve çok sağlam olacağını söyledi. Resimler çarşamba günü eklenecektir zaten çarşamba günü akvaryum kuruluyor.
Eklenecek canlılar : 4 İceman yavru, 5 mp yavru, 6 snow prenses yavru, 7 sp yavru ileride büyüdüklerindeerkek dişi oranları belirlenecek ona göre düzeltilecektir. Bu kadar yavru için 1 2 ay dış filtre koymayacağım bol kayalık olacak. Bidahaki ay jebo 825 dış filtre alıyorum.
Eklenecek canlılar : 4 İceman yavru, 5 mp yavru, 6 snow prenses yavru, 7 sp yavru ileride büyüdüklerindeerkek dişi oranları belirlenecek ona göre düzeltilecektir. Bu kadar yavru için 1 2 ay dış filtre koymayacağım bol kayalık olacak. Bidahaki ay jebo 825 dış filtre alıyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 16:18
[QUOTE=murat006]Teşekkürler sağolun inşallah bitmez. Ama getirmesi çok zor oldu geniş olduğu için yüklemek indirmek çıkarmak çok zordu.
[/QUOTE]
Buda hobinin ayrı bi zevki biraz yorulmak zorluk çekmek lazım...
Buda hobinin ayrı bi zevki biraz yorulmak zorluk çekmek lazım...
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 16:56
[QUOTE=murat006]Düşünmüyo değilim ama 2 cm balık bulabildim büyükleri çok pahalı. ' cm e de günlük artemia bulamamda yapamamda. :( [/QUOTE]
Sevgili kardeşim, sana çok ucuza balık teklif ettim ama cevap bile vermedin. Sıkıntı olmadan karşılıkda olmuyor malesef.
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 18:54
[QUOTE=Kribensis][QUOTE=murat006]Düşünmüyo değilim ama 2 cm balık bulabildim büyükleri çok pahalı. ' cm e de günlük artemia bulamamda yapamamda. :( [/QUOTE]
Kusura bakmayın cevap vermediysem atlamış olmalıyım. Ama tek korku bu değilki eve çok sık çocuk geliyor kapaksız akvaryum yani bir kaza olursa diyede korkuyorum.
Sevgili kardeşim, sana çok ucuza balık teklif ettim ama cevap bile vermedin. Sıkıntı olmadan karşılıkda olmuyor malesef.
[/QUOTE]Kusura bakmayın cevap vermediysem atlamış olmalıyım. Ama tek korku bu değilki eve çok sık çocuk geliyor kapaksız akvaryum yani bir kaza olursa diyede korkuyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 19:30
[QUOTE=murat006]Akvaryumun altına demir köşebentten profil yaptırıyorum altınada cm lik akvaryum olacak şekilde bir akrabamız hediye olarak yapıyor ve çok sağlam olacağını söyledi. Resimler çarşamba günü eklenecektir zaten çarşamba günü akvaryum kuruluyor.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Mavi Prenseler büyüdüklerinde o akvaryumdan mutlaka çıkarman gerekir. Yoksa akvaryumunda
huzurun olacağını sanmıyorum...