FRONTOZA BRUNDİ
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2014 21:58
Öncelikler hayırlı olsun. Anladığım kadarı ile balıkların renkleri daha hoş olsun diye siyah kum kullanmışsınız. Arka fonu mat siyah yaparak daha hoş bir görüntü olabilir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2014 22:25
[QUOTE=ONURUS84]Öncelikler hayırlı olsun. Anladığım kadarı ile balıkların renkleri daha hoş olsun diye siyah kum kullanmışsınız. Arka fonu mat siyah yaparak daha hoş bir görüntü olabilir.
[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum..Evet renk açısından birde kendilerini rahat hissetmeleri için siyah kum koydum diğer kumlarda stres sorunu yaşadım tek çözüm hagen kumdu.Arka fonuda siyah yaparsam iyice karanlık olur diye yapmadım açıkcası maviden çok memnunum ilginize teşekkür ederim :)
[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum..Evet renk açısından birde kendilerini rahat hissetmeleri için siyah kum koydum diğer kumlarda stres sorunu yaşadım tek çözüm hagen kumdu.Arka fonuda siyah yaparsam iyice karanlık olur diye yapmadım açıkcası maviden çok memnunum ilginize teşekkür ederim :)
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2014 23:02
Fon siyah kum bej yada beyaz mercan olursa simsiyah balıklarınız olmaz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2014 12:43
[QUOTE=Bursa_Farm]Fon siyah kum bej yada beyaz mercan olursa simsiyah balıklarınız olmaz. [/QUOTE]
Fikir için sağolun ama açık renk kumda stresli dönemler yaşandığı için bunu tercih etmiştim.Balıktan balığa ırkına nerden geldiğine nerde büyüdüğüne görede değişiklik gösteren faktörlerdir bunlar unutmamak lazım..
Fikir için sağolun ama açık renk kumda stresli dönemler yaşandığı için bunu tercih etmiştim.Balıktan balığa ırkına nerden geldiğine nerde büyüdüğüne görede değişiklik gösteren faktörlerdir bunlar unutmamak lazım..
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 11:58
Mehmet bey iyi günler , balıklarınızın stresi gitmişse ortada bir sorun kalmamış demektir, ama yine de görüntü açısından siyah fon-bej kum çok daha güzel oluyor balıklar renklerini fazlasıyla sergiliyor. http://www.akvaryum.com/Forum/frontosa_tankim_ve_6_aydaki_degisim_k778414.asp tavsiye üstünne siyah fon almıştım iyiki de almışım :)
mülki 2014-09-30 11:58:37
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 12:56
[QUOTE=mülki] Mehmet bey iyi günler , balıklarınızın stresi gitmişse ortada bir sorun kalmamış demektir, ama yine de görüntü açısından siyah fon-bej kum çok daha güzel oluyor balıklar renklerini fazlasıyla sergiliyor. http://www.akvaryum.com/Forum/frontosa_tankim_ve_6_aydaki_degisim_k778414.asp tavsiye üstünne siyah fon almıştım iyiki de almışım :)
[/QUOTE]
İyi günler diliyorum, stres yavaş yavaş gitmeye başladı ama nedeni kum olabilir diye düşündüm.Midye kırığı kum koydum akvaryuma 2. günündeyim henüz ama baya bi değişim gösterdi balıkları karartmaktan kurtardı.
Kum değişikliğinden sonraki ilk görüntüler :)
İyi günler diliyorum, stres yavaş yavaş gitmeye başladı ama nedeni kum olabilir diye düşündüm.Midye kırığı kum koydum akvaryuma 2. günündeyim henüz ama baya bi değişim gösterdi balıkları karartmaktan kurtardı.
Kum değişikliğinden sonraki ilk görüntüler :)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2015 11:10
Masallah, sağlıcakla besleyin.Cagdas OZDOGAN 2015-01-06 12:33:10