frontoza
Beş yıldan uzun süredir calvus ve leleupi bakıyorum. Daha önce kısa bir frontoza bakma serüvenim oldu fakat vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar almayı düşünüyorum mpivimve ve mobaları inceledim çok asil duruyorlardı sizce başlamak için lüks mü? burindi tecrübe edip öyle geçmekte yararmı var.Hangi boyda başlamamda yarar var
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar benim bir sorunum var çözemedim küçük akvaryum için yavru frontozalardan bir koloni getirdim yavru oldukları için cinsiyet ayırt edememiştim büyüdükçe 2e 3 dişi oldukları anlaşıldı sorun burda başladı baskın erkek ortaya çıksın diye beklerken ilk başlarda baskın olan dişileri etrafında topladı fakat dışlanmış erkek daha hızlı büyüdü ve ilk baştaki baskın erkeği sindirdi bunun üzerine ilk baskın erkeği ayırdım fakat kalan erkek şimdi dişileri bölgesine yaklaştırmıyor ne yapmalıyım bir fikir verebilirmisiniz.
Hocam, bence paran varsa direk damızlık moba getirt Almanyadan Murat abi getiriyor Airfish'ten. Ben burundi yavrusu aldım 38 adet, tek ağız yavrusu. 5-7 cm kadar oldular ama sabredemiyorum. Hele ki mobacı abilerimiz resimlerini falan koyunca iyice dayanılmaz oluyor :) Ben en kısa zamanda bu söylediğimi yapacağım. F0 getirteceğim damızlık boy, vahşi. ...
Türkçeye önem veriyoruz.
Lütfen, mesajlarınızda yazım ve noktalama kurallarına dikkat edin.
Mesajın tamamını büyük harflerle yazmayın
Resimler dışında moba görmedim ama yine de fikriniz çılgınca gelmiyor değil. Bir gömü bulur bulmaz gerçekleştirmek gerek