Frontoza
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 11:56
250 Litre akvaryumda 4 adet frontosa 3 adet yunus 8 ile 10 arası sarıprenses var.
Benim amacım frontosa yavrusu almak tavsiyeleriniz ne olur. Artı bir yerden duymuştum frontosa 4 yasından önce yavru vermiyor doğruluk payı nedir?
Değilse ne kadarken yavru vermeye başlarlar?
ugural 2008-03-12 12:06:57
Benim amacım frontosa yavrusu almak tavsiyeleriniz ne olur. Artı bir yerden duymuştum frontosa 4 yasından önce yavru vermiyor doğruluk payı nedir?
Değilse ne kadarken yavru vermeye başlarlar?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 11:57
Diğer balıkları elinizden çıkartın sadece frontoza bakın 2 d 1 e olabilir.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 12:00
Frantoza, yunus ve sarı prensesle uyumlu balıklar değiller. Ayrı gölün balıkları yemleme konusundada hareketlilik konusundada yunus ve sarı prensesler daha hareketliler.yavru almak istiyorsanız tektür besleyip doğal ortamını sağlamanız gerekir diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 15:05
Frontosalar 4 değil 2 yaşında olgun olurlar. Sizin akvaryumunuzda en sağlıklı şekilde 1 erkek ve 2 dişi Frontosa uygun olur diğerlerini çıkarın derim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 14:51
Tavsiyeniz için Teşekkür Ederim Yunuslardan nasıl vazgeçeyim peki Kafam karıştı gerçekdende Şaşırıdm kaldım Tavsiyeleriniz için Teşekkür Ederim...
Peki Frontozo ile birlikte ne besleyebilirim tek tür istemiyorumda
Adalente 2008-03-13 14:53:18
Peki Frontozo ile birlikte ne besleyebilirim tek tür istemiyorumda
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 14:56
Frontoza ile calvus lelupi besleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 16:30
Doğan bey in dediği gibi frontosa ile calvus ve lelupi besleyebilirisiniz.Ama akvaryumunuz 250 litre olduğu için bence lelupi yi hiç koymayın derim.Lelupi ile calvus akvaryumunuz küçük olduğu için bölge sahiplendiği zamanlar sürtüşmeler çıkar.O yüzden Calvus ve frontosa daha iyi olur.Saygılar
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2008 17:56
Frontoza tek tür olarak beslenmelidir.Akvaryum hacminize göre 1e,2d ideal olacaktır.Her türle denedim;yavru almayı bir kenara bırakın,akvaryumda kavgasız yarasız bir gün olmuyordu.Şimdi tektür olarak besliyorum;hem ben rahatım hemde balıklarım.Yavrularda 45-60 gün arayla geliyorlar.Tek tür öneririm.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 15:07
[QUOTE=Adalente]Çok Teşekkür ederim galiba bir akvaryum daha yapıcam yunus ve sp ler için..
Kolay Gelsin...
[/QUOTE]
Kolay Gelsin...
[/QUOTE]
İşte olay budur. Kolay gelsin.
Saygılar...