Frontoza Kalolo Blue yeni resimlerle
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Göksel bey bu işteki bilginizin çok yüksek olduğunu ben biliyorum Cüneyt arkadaşımdan ziyade. Sizin fikirleriniz önemli. Aynı anaçların yavrularını aldık Güngör abiden Cüneytle ben. Baya bir fikir alışverişimiz oluyor. Aslında renkleri fotolarda çok ortaya çıkmamış ışıksız ve kaliteli çekilememiş. Gerçekte görseniz cidden form olarak güzel balıklardır. Sizden ricam benim konumada bakmanız aynı kardeşler sonuçta ve cüneyt benden daha çok titriyor üstlerine :) Ben su değişimini aksatırım Cüneyt hayatta aksatmaz, ben ph ölçmem o ph'ı 8 dışında asla oynamaz. Yem konusu zaten hepimizin bildiği başlıca danichi yemler karides ve çeşit olsun diye organix'in yemlerini kullanıyoruz beraber. Mesela benim denediğim farklıca siyah hagen kum vardı konumda resimlerini görürsünüz mobayı andırır olmuşlardı balıklar vazgeçtim tekrar kalsiyum karbonat beyaz kum koydum. Birazda ergenlik çağındalar tam 1 yaşındalar balıklar en çirkin dönemleri. Sizin fikirleriniz ne yönde olur ?
[/QUOTE]
Göksel bey bu işteki bilginizin çok yüksek olduğunu ben biliyorum Cüneyt arkadaşımdan ziyade. Sizin fikirleriniz önemli. Aynı anaçların yavrularını aldık Güngör abiden Cüneytle ben. Baya bir fikir alışverişimiz oluyor. Aslında renkleri fotolarda çok ortaya çıkmamış ışıksız ve kaliteli çekilememiş. Gerçekte görseniz cidden form olarak güzel balıklardır. Sizden ricam benim konumada bakmanız aynı kardeşler sonuçta ve cüneyt benden daha çok titriyor üstlerine :) Ben su değişimini aksatırım Cüneyt hayatta aksatmaz, ben ph ölçmem o ph'ı 8 dışında asla oynamaz. Yem konusu zaten hepimizin bildiği başlıca danichi yemler karides ve çeşit olsun diye organix'in yemlerini kullanıyoruz beraber. Mesela benim denediğim farklıca siyah hagen kum vardı konumda resimlerini görürsünüz mobayı andırır olmuşlardı balıklar vazgeçtim tekrar kalsiyum karbonat beyaz kum koydum. Birazda ergenlik çağındalar tam 1 yaşındalar balıklar en çirkin dönemleri. Sizin fikirleriniz ne yönde olur ?[/QUOTE]
[/QUOTE]
Göksel bey bu işteki bilginizin çok yüksek olduğunu ben biliyorum Cüneyt arkadaşımdan ziyade. Sizin fikirleriniz önemli. Aynı anaçların yavrularını aldık Güngör abiden Cüneytle ben. Baya bir fikir alışverişimiz oluyor. Aslında renkleri fotolarda çok ortaya çıkmamış ışıksız ve kaliteli çekilememiş. Gerçekte görseniz cidden form olarak güzel balıklardır. Sizden ricam benim konumada bakmanız aynı kardeşler sonuçta ve cüneyt benden daha çok titriyor üstlerine :) Ben su değişimini aksatırım Cüneyt hayatta aksatmaz, ben ph ölçmem o ph'ı 8 dışında asla oynamaz. Yem konusu zaten hepimizin bildiği başlıca danichi yemler karides ve çeşit olsun diye organix'in yemlerini kullanıyoruz beraber. Mesela benim denediğim farklıca siyah hagen kum vardı konumda resimlerini görürsünüz mobayı andırır olmuşlardı balıklar vazgeçtim tekrar kalsiyum karbonat beyaz kum koydum. Birazda ergenlik çağındalar tam 1 yaşındalar balıklar en çirkin dönemleri. Sizin fikirleriniz ne yönde olur ?[/QUOTE]