Frontoza tankım
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 10:34
Arka fon kayalıklı olabilirdi.Çünkü bu tip balıklar kayalıkları daha çok sever, ve fonda daha da gösterir. Kaç tane var frontoza?Onur Nergiz 2013-03-20 11:26:30
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 10:55
Teşekkür ederim tanıdık birinden almıştım sağ olsun dediği
gibi çıktı balıklar ama hayalimdeki balık tropheus. :)
omardaing 2013-03-21 13:07:11
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 00:17
Frontozalar memnunsa dekor güzel demektir. Ve gayet sağlıklı duruyorlar. Bilenler oluyor ama kalıp gibi o öyle olmaz ,böyle yapma vs. balığın dili olsa aman abi sakın bozma mutluyum der şuan emin ol. Sade ve görsel olarak güzel olmuş. Frontozalar fazla kıpırdamayan balıklar zaten.Olgunlaşana kadar sen balıklarını tanır olursun sonra dizayn değiştirirsin .Uzun süreci unutuyor çoğu kişi :) Bu dekordan sıkılana kadar balıkların tankı sahiplenmiş olur :) o zaman sende daha yoğun kayalıklı bişeyler yaparsın :) Güzel günler,iyi forumlar
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 11:08
Oncelikle akvaryumunuzu begendim. Tebrik ederim. Akvaryuma koydugunuz magara olarak kullandıgınız tasları istanbuldan nerden temin edebilirim?Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-02-09 21:45:50
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 09:21
Güzel tank olmuş, bence gözünüze nasıl hoş geliyorsa öyle yapın arka fonda çok kötü durmuyor aksine bence güzel duruyor ama diğer arkadaşlara göre kötü duruyordur belki siz zevkinize göre düşünün, akvaryumu boşaltıp yerinden oynatıp fonu değiştirmek uzun iş bence böyle kalmasında sakınca yok. Tankınız hakkında biraz bilgi verirmisiniz kaç litre ve cm?
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 10:17
Akvaryum 125x50x60 ölçülerinde. 370 lt falan olması lazım. Şu an da balıkları da değiştirdim. Tropheus duboisi'ye döndüm. Dekor hala aynı ama.
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 23:31
Güzel bir akvaryummuş ama bozmuşsunuz.Bencede doğru karar vermişsiniz .O hacimde okadar balığa yazık olurdu.
Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-02-09 21:46:59