Frontoza yavrularıyla yeni bir baslangıc
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 21:58
Fotoğraf:
Boyut (cm):150x40x60
Kapasite (litre):360 lt
Canlılar: 14 adetFrontoza brundi yavrularım
Malzemeler:ic motor ,dıs motor (dolpin 1300) , ısıtıcı (roxin),hava motoru,10 kg ince kum,
Akvaryum Bakımı:haftada 1 defa 60 lt su değişimi(dip cekimi yapılarak)
Kullanılan Yemler:sera diskus,sera vipagran baby
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:deep lix dezenfekten, deep lix antiparazit
Arkadaşlar, ılk akvaryumumda bırcok arkadasımız tasarımımda balık sayılarında ve bakımlarında bana destek oldular bunun sonucu olarak ben de hem sp lerden hemde mp lerden boy boy yavrular aldım şimdi ise yenı bır heyecanla yenı bır baslangıc yaptım tekrar tavsıyelerınızı ve desteklerınızı beklıyorum
Boyut (cm):150x40x60
Kapasite (litre):360 lt
Canlılar: 14 adetFrontoza brundi yavrularım
Malzemeler:ic motor ,dıs motor (dolpin 1300) , ısıtıcı (roxin),hava motoru,10 kg ince kum,
Akvaryum Bakımı:haftada 1 defa 60 lt su değişimi(dip cekimi yapılarak)
Kullanılan Yemler:sera diskus,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:deep lix dezenfekten, deep lix antiparazit
Arkadaşlar, ılk akvaryumumda bırcok arkadasımız tasarımımda balık sayılarında ve bakımlarında bana destek oldular bunun sonucu olarak ben de hem sp lerden hemde mp lerden boy boy yavrular aldım şimdi ise yenı bır heyecanla yenı bır baslangıc yaptım tekrar tavsıyelerınızı ve desteklerınızı beklıyorum
Şimdiden herkese cok tesekkur edıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 22:09
Mehmet bey güzel bir tank....Arka cama siyah yada mavi bir fon koyarsanız daha da güzel görüneceği kesin..Umarım damızlık hallerinide görürüsünüz....
Kolay gelsin...
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 22:24
Hayırlısı olsun Mehmet bey. Fakat o beyaz mercanı çıkartmanızı tavsiye ederim. Çok keskin hatlara sahip olduğu için balıklarda yaralanmalar neden olabilir.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 22:30
Akvaryumunuz güzel ama o kayaları çıkarıp oval kayaları gelişi güzel bir şekilde dizmenizi tavsiye ederim böylece çok daha güzel bir görünrü ortaya çıkar bence(Bu arada mercanı bence kesinlikle çıkarmalısınız hem görüntü açısından hem balıklarınızın sağlığı açısından).
darbe38 2010-12-27 22:31:48
Ayrıca kayalıklı bir arka fonda ayarlarsanız tadından yenmez.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 22:33
Akvaryum Frontoza için oldukça fazla kalabalık gibime geldi.(Dekor).Arkasına bir fon ve birbirlerine yakın taşlar koymanız dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 22:49
Arkadaslar cok tesekkurler tavsiyelerinizi degerlendırıp uygulayacagım sayıyı ıse 5e1 yada 4e1 yapacagım suan ıcın yavrular cok kucukler sıkıntı olmas arkaya oncekı akvaryumumda cok hos mavı fon vardı yarım metre daha ek yapıp ekleyecegım mercan ıse suyun sertlıgı ıcın bır hafta kadar kalacak