FRONTOZA'DAN TROPHEUSA GEÇİŞ(Yeni Resimler Eklendi
Fotoğraf:http://img.fotoambar.com/img/00001/b7e400da4eb2110879ea88eb5e0aa766.jpg">]
Boyut (cm): 150*50*65
Kapasite (litre): Yaklaşık 500 lt
Canlılar: 1e 3d bemba 3e 7d ikola 6 adet duboisi
Malzemeler: Atman cf1200 dış filitre unıstar 3l iç filitre eheım jagler 300 watt ısıtıcı 4 çıkışlı hava motoru
Akvaryum Bakımı: 10 günde 1 dip çekimi 45 günde 1 filitre temizliği
Kullanılan Yemler: sera granugreen, sera flora , nls, ıspanak
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: azoo , kaya tuzu
Tropheus türünü yeni geçtim ama bembalarım bana güzel bir hediye verdiler yaklaşık 1 ay önce takasta aldığım bir bembamın şu anda ağzı dolu ve küçük akvaryumun bir köşesinde bekliyor yaklaşık iki gündür .Kusturup kusturmama konusunda henüz kararsızım iç dizayn konusunda çok iç açıcı olmadığını düşünüyorum şu anki imkanlarımda değiştirmeye pek elvermiyor ama yinede görüşlerinizi bekliyorum. Resimler de pek iç açıcı değil ama fikir verir sanırım..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumun arkasına strafor üzerine taşlar yapıştırarark kalanboşluklara siyah kuvars ve kalın silis kum serpiştirerek bişeyler yapmaya çalıştım daha önceleri kalın kaya desenli kabartma fonlar yaptım ama en az akvaryumun enini 10-15 cm daralttığı için söktüm . Acaba bu fonları akvaryumun arka duvarına yapıştırmalımıyım . Görüşlerinizi bekliyorum.SAYGILAR
Bir uyarı daha İkola ve Bembalar arasında çağrazlama ihtimali yüksek ikisinden birini çıkarmanızı öneririm.
Akvaryumun arkasına strafor üzerine taşlar yapıştırarark kalanboşluklara siyah kuvars ve kalın silis kum serpiştirerek bişeyler yapmaya çalıştım daha önceleri kalın kaya desenli kabartma fonlar yaptım ama en az akvaryumun enini 10-15 cm daralttığı için söktüm . Acaba bu fonları akvaryumun arka duvarına yapıştırmalımıyım . Görüşlerinizi bekliyorum.SAYGILAR