FRONTOZALARIM
Boyut (cm):90*60*40
Kapasite (litre):
Canlılar:
3DİŞİ 1 ERKEK FRONTOZA BRUNDİ
Malzemeler:
HAVA MOTORU,DIŞ FİLTRE,ISITICI
Akvaryum Bakımı:HAFTALIK %10 SU DEĞİŞİMİ
Kullanılan Yemler:
PROTEİN AĞIRLIKLI KARIŞIK YEM
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
İLAÇ KULLANMIYORUM SU DEĞİŞİMLERİNDE TUZ İLAVE EDİYORUM
ERKEĞİN BULUNDUĞU RESİMLERDE NEDENSE SORUN OLUŞMUŞ...DİŞİLERİM 2 ERKEĞİM 2.5 YAŞINDA...YARIN ARTEMİA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM....YAKLAŞIK 4 AYDIR BENDELER...UMARIM KISA ZAMANDA YAVRU ALMAYI BAŞARIRIM...YORUM YAPAR FİKİRLERİNİZİ SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM FRONTOZA BALIĞINDA ÇOK YENİYİM
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=abrasax]Çok güzel balıklarınız. Hayırlı olsun... Fotolar yarın çıkıyo ama ilk 2 tanesindeki frontozalar çok şık... Allah nazardan saklasın... [/QUOTE]
Daha önce açmış olduğun başlıkta yazdığım gibi akvaryum küçük ama ben 1m akvaryumda yavru aldım.ama 1e 1d frontosadan başka balık yoktu.ayrı köşelerde erkeğe ve her dişiye girecekleri kadar mağra yapmalısın.bu balık için ideal ölçü her frontosa için en az 80lt su.4 ayda yavru alırsan çok şanslısın ben yavru almak için 4 yıl gözlerinin içine baktım.o boyda artemiayı muhtemelen görmezler bile.Ayrıca artemialar yumurta olorok satılır onları çıkartman gerekir bunun içinde düzeneğin olmalı.artemia çıkartmak kolay iş değil.tabii bir kere çıkardıktan sonra basit geliyor.bence ikolayı çıkart çünki bitkisel beslenen tür.frontosa ise etçil,protein ağırlıklı beslenir.bir süre sonra beslenmeden dolayı balığını kaybedebilirsin.