Frontozalarım (Yeni Resimler Eklendi)
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2008 21:16
Maşallah çok güzeller. Yalnız üstteki resimlerin en soldakinde; alttaki Frontosa'nın ağızında bir deformasyon varmış gibi görünüyor. Aynı balık alttaki üçlü sıranın ortasındaki resimde de o şekilde görünüyor.
dqueen 2008-10-05 10:12:44
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2008 21:26
Balıklarınızın maşallahı var nazar değmesin inşallah. Fakat kayalarınızı üst üstte koymuşsunuz güzel olmuş yanlız dikkat edin yuvarlanıp balıklarınıza veya akvaryumunuza zarar verebilir. Bol bol yavru almanız dileklerimle. .
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2008 19:18
[QUOTE=Hiko]Maşallah çok güzeller. Yalnız üstteki resimlerin en soldakinde; alttaki Frontosa'nın ağızında bir deformasyon varmış gibi görünüyor. Aynı balık alttaki üçlü sıranın ortasındaki resimde de o şekilde görünüyor.
Merhaba öncelikle teşekkür ederim. O söylediğiniz frantoza doğuştan öyle, sonradan olmadı.
dqueen 2008-10-05 19:26:07
Saygılar...
[/QUOTE]
Merhaba öncelikle teşekkür ederim. O söylediğiniz frantoza doğuştan öyle, sonradan olmadı.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2008 19:20
[QUOTE=mujdat]
Öncelikle teşekkür ederim. Taşlarımız sağlam yerleştirildi. Şu ana kadar bir şey olmadı. Gene de uyarınız için sağolun.
dqueen 2008-10-05 19:26:44
Balıklarınızın maşallahı var nazar değmesin inşallah. Fakat kayalarınızı üst üstte koymuşsunuz güzel olmuş yanlız dikkat edin yuvarlanıp balıklarınıza veya akvaryumunuza zarar verebilir. Bol bol yavru almanız dileklerimle. .
[/QUOTE]Öncelikle teşekkür ederim. Taşlarımız sağlam yerleştirildi. Şu ana kadar bir şey olmadı. Gene de uyarınız için sağolun.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2008 12:43
Mustafa Bey; Akvaryumunuzun son halini çok beğendim Frontozalarınızda bi o kadar güzel Maşallah.Darısı en kısa zamanda benim başıma.Akvaryumunuzun ölçüsü ve Frontozaların dişi erkek oranı nedir acaba? babikeremo 2008-12-03 12:44:14
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 23:09
[QUOTE=babikeremo]Mustafa Bey; Akvaryumunuzun son halini çok beğendim Frontozalarınızda bi o kadar güzel Maşallah.Darısı en kısa zamanda benim başıma.Akvaryumunuzun ölçüsü ve Frontozaların dişi erkek oranı nedir acaba? [/QUOTE]
açıkça söylemek gerekirse dişi/erkek oranı konusunda kesin bir bilgiye sahip değilim, akvaryum ölçüleri ise (130*65 taban/tavan 50 derinlik)cm
beğenileriniz için de teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2008 00:59
Mustafa bey benim görüşüm o kahverengi kübü çıkartmanız yönünde.. Siyahla beyazın mükemmel uyumuna gölge düşürmüş gibime geldi .Saygılar...