FRONTOZALARIM//////YENİ RESİMLER SY.5TE
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 12:47
Gökhan abicim balıkların maşallahı var birbirinden güzeller.
Her iki kolonide, türlerinin arasında oldukça güzel bir soydan geldikleri belli.
Resimlerde çok güzel çıkmışlar.Bu canavarları yakından görüpte aşık olmamak mümkün değil.
İnşallah bol bol yavru alırsında abi herkez frontozayı, frontozacıdan alır artıkDeniz DURMAZ 2012-09-29 12:49:45
Her iki kolonide, türlerinin arasında oldukça güzel bir soydan geldikleri belli.
Resimlerde çok güzel çıkmışlar.Bu canavarları yakından görüpte aşık olmamak mümkün değil.
İnşallah bol bol yavru alırsında abi herkez frontozayı, frontozacıdan alır artık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 13:17
Abi yeni canavarlar hayirli olsun . En kisa zamanda bunlari ve seni gormek icin yanindayim .:)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 13:40
Gökhan abi MAAŞALLAH...Frontosalar gerçekten asil canlılar...Balıklarınızın kaliteleri ve renkleri her bakımdan mükemmel gözüküyor...İnşallah sağlıkla bakıp bol bol yavru alırsınız...Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 18:18
Gökhan abi aramıza tekrar hoşgeldin. Mpimbwelere bayıldım. Maşaallah. Allah kazasız belasız beslemek nasip etsin..[EDIT]ONURUS84,2018-02-20 17:05:56[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 21:17
Gökhan abi frontozaların hayırlı olsun.Kısa sürede birçok türden sonra frontozalarda tutunacağını düşünüyorum inşallahİnşallah daha nice yavrular alırsın ve bizlerle paylaşırsın.
MAŞALLAH
MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 21:46
İyi dilekte bulunan tüm dost ve kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım.Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2012 01:21
Balıkları canlı gören biri olarak emin olun fotograflardan daha güzel ve öyle iri balıklarki oturup saatlerce izlemek istersiniz resimlerde güzelliklerini belli etmemişler bile sen fotograf cekme gökhan abi bir ne kadar güzel ve özel tür besliyorsak onlarda ne kadar hassassak lütfen fotograftada okadar hassas olalım ALLAH bol bol yavru almayı agız tadıyla beslemeyi nasip etsin abi.
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2012 10:39
Emrah güzel sözlerine teşekkürler kardeşim,resim konusuna gelirsek bence çokta vahim değiller😉ama tabi elindeki daha profesyonel olan makinenlede çekim yapmana hayır demem kardeşim,en kısa sürede bekliyorum yoksa karişmam😃.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2012 08:48
Beklerim kardeşim ama senin bu aralar böyle bir şansın olduğunu sanmıyorum.GÖKHAN ÖZDEMİR 2012-10-01 08:49:49
Bu arada brundi dişilerimden biri dolmuş daha tam adapte olmadılar umarım atmaz.
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2012 08:50
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Beklerim kardeşim ama senin bu aralar böyle bir şansın olduğunu sanmıyorum.[/QUOTE]
Haklısın.. Evliliği hayırlısıyla bir atlatalım da gerisi kolay inşallah kardeşim..
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2012 09:29
Gökhan bey balıklarınız hayırlı olsun..
Mpimbweleriniz Emre beyden sonra bende bir müddet misafir olduktan sonra Faruk beye geçmişti ordan da size geçmiş..Emin olun benim Türkiyede gördüğüm en güzel en iri mpimbwelerdir..Kıymeti bilinmesi gereken balıklardır sizin de kıymetini bileceğinize eminim.
Tekrardan hayırlı olsun..
Mpimbweleriniz Emre beyden sonra bende bir müddet misafir olduktan sonra Faruk beye geçmişti ordan da size geçmiş..Emin olun benim Türkiyede gördüğüm en güzel en iri mpimbwelerdir..Kıymeti bilinmesi gereken balıklardır sizin de kıymetini bileceğinize eminim.
Tekrardan hayırlı olsun..
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2012 09:33
Ali bey ben balıkların sizden Faruk abiye geçtiklerini biliyordum,hatta bu balıklara tanıtımda açmıştınız,yinede izinsiz isminizi kullanmak istemediğimden yazmadım.Balıkların kıymetinin farkındayım ve gözüm gibi bakıyorum emin olabilirsiniz.Teşekkür eder saygılar sunarım.
GÖKHAN ÖZDEMİR 2012-10-01 09:33:42