FRONTOZALARIM//////YENİ RESİMLER SY.5TE
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 08:57
[QUOTE=mustafakısacık]Bu adamın suyunda var bir keramet,daha giripte üremeyen tür görmedim ben.Uzun sürede beklemez,tür degiştirmede rekor elinde ,hem bu kadar tür değiştir hemde her aldıgı yavrulasın.
Stajamı gördersek napsak erkekleri sensey'e .
[/QUOTE]
Senin de bu tür değiştirme hızında Gökhan'dan aşağı kalır yanın yok ki. :D Hangi arada derede aldın Frontosayı gelde şaşma.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 13:58
MPİMBWELER BLUEGÖKHAN ÖZDEMİR 2012-10-04 14:23:30
BRUNDİLER
MPİMBWE BLUE YAVRULAR
L144 DÜZ VATOZLARIM
MAAŞALLAHLARINIZI ESİRGEMEZSENİZ MEMNUN OLURUM.SAYGILARIMLA.
Teşekkür Edenler: [T]126254,maremert[/T]
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 18:05
İyi dilekleriniz içi teşekkürler.Balıklar hafta sonu yeni sahiplerinde olacaklar kısmetse Uğur bey.
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 20:24
Gökhan abi kocaman MAAŞALLAH...Gerçekten frontosalarınız bir harikalar...Benim moba bıcırlarında bu boylara gelmesi ve sizinkiler gibi ihtişamlı olmaları dileği ile...Sağlıkla bakmanız temennesi ile...Saygılar...
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 21:01
Bahri kardesim güzel kelamlar için teşekkürler,dilerim balıkların seni utandirmayacak,emeklerinin karşılığını verecek birer damızlık olur yüzünü güldürürler.SAğlikli balıkların olsun,saygılar.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 09:16
Eyvallah Kaan beğenmene sevindim.Dev gibi Moba kolonin var,sen zaten Frontozacısın kardeşim
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 10:52
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Eyvallah Kaan beğenmene sevindim.Dev gibi Moba kolonin var,sen zaten Frontozacısın kardeşim[/QUOTE]
Henüz değil, ben frotosadan yavru almadığım sürece kendime frontosacı demem..
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 10:53
Nazar boncukları gözü olanın gözüne dizine ....Oasis 2012-10-05 10:54:30
Valla o kadar gel gitten sonra yine Frontosa ve Gökhan ikilemi benim en sevindiğim nokta..Diğer türler aperatif gibi kalıyor bunun yanında ama ya Calvus eksik be kardeşim orada :D
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 11:16
[QUOTE=kAaLpS]
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Eyvallah Kaan beğenmene sevindim.Dev gibi Moba kolonin var,sen zaten Frontozacısın kardeşim[/QUOTE]
[QUOTE=Oasis] Nazar boncukları gözü olanın gözüne dizine ....
Henüz değil, ben frotosadan yavru almadığım sürece kendime frontosacı demem..
[/QUOTE]Bulucam ben sana güzel bir koloni merak etme kardeşim.[QUOTE=Oasis] Nazar boncukları gözü olanın gözüne dizine ....
Valla o kadar gel gitten sonra yine Frontosa ve Gökhan ikilemi benim en sevindiğim nokta..Diğer türler aperatif gibi kalıyor bunun yanında ama ya Calvus eksik be kardeşim orada :D
[/QUOTE]Sağol abi.Calvus eksik doğru ama istediğim gibi bulana kadar koymayı düşünmüyorum.Ya Nangu yada Mtondwe olucak kısmetse.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir