fruntosa için kaç litre
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:04
[QUOTE=Ugur K]En az 500-700 litre yeterli olacaktır.
Saygılar,
[/QUOTE]
Saygılar,
[/QUOTE]
Selamlar. Biraz fazla olmadımı Ama doğruluk payıda var şöyleki; balıkların boyları 15 cm ve üstü bir koloni kuracaksanız ve adedi 10 tane gibi olacaksa 500-700 lt. olabilir ama daha ufak boyda ve daha az sayıda olurlarsa 250-300 lt.de yeterli olacağını sanıyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 12:09
Arkadaşın dediği gibi net 250 350 arası yeter ama net yani dekorsuz haliyle dekor yapacaksınız ki yaparsınız en az 400lt
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 13:48
İnsanda olsa balıkda olsa yaşayacağın yerin geniş ve ferah olmasını ister. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 22:10
[QUOTE=Ugur K]En az 500-700 litre yeterli olacaktır.
Saygılar,
[/QUOTE]
Madem alacaksınız ve amacınız frontosa beslemekse buna sonuna kadar katılıyorum. Balığın üzerindeki basınç ne kadar fazla ise o kadar hızlı ve dengeli büyür ve gelişir. Hem balık sayısını da ille de akvaryum büyük diye artırmanıza hiç gerek yok. 2 erkek4-5 dişi işinizi görür. Rahat rahat yavru da alırsınız, balıklarınız da rahat rahat gezerler...
Saygılar,
[/QUOTE]
Madem alacaksınız ve amacınız frontosa beslemekse buna sonuna kadar katılıyorum. Balığın üzerindeki basınç ne kadar fazla ise o kadar hızlı ve dengeli büyür ve gelişir. Hem balık sayısını da ille de akvaryum büyük diye artırmanıza hiç gerek yok. 2 erkek4-5 dişi işinizi görür. Rahat rahat yavru da alırsınız, balıklarınız da rahat rahat gezerler...
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2007 22:32
Hamza Bey ayrıca şu linkteki yazıları da okursanız bir şeyler daha öğrenmiş olursunuz
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=102806
Saygılarımı sunarım...
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=102806
Saygılarımı sunarım...